20.6 °C, 5.1 m/s, 76.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiGaidas Pūliņas dzejas pēcpusdiena „Sapņu galda zemenes”
Gaidas Pūliņas dzejas pēcpusdiena „Sapņu galda zemenes”
13/06/2012

17.jūnijā, pulksten 12, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukumā notiks Gaidas Pūliņas dzejas pēcpusdiena. Dzejniece Gaida Pūliņa, pianists Māris Žagars un aktrise Kristīne Klētniece-Sika skatītājiem dāvās viegli teatralizētu, muzikālu dzejas iestudējumu „Sapņu galda zemenes”.

Foto: publicitātes foto

17.jūnijā, pulksten 12, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukumā notiks Gaidas Pūliņas dzejas pēcpusdiena „Sapņu galda zemenes”.
 
Šī gada februārī iznāca dzejnieces Gaidas Pūliņas dzejoļu krājums „Realitāte nav mana prioritāte”. Dzejniece Olga Lisovska Gaidas Pūliņas dzeju raksturo: “…dzejnieci vilina romantika un smalkas vārdu mozaīkas, tikai tas nebūt nenozīmē, ka viņa dzīvotu uz mākoņmaliņas. Nebūt nē, viņa spēj nolaisties vai pašas elles dziļumos, līdz mielēm izbaudot sāpju un atteikšanās mokas, kad cilvēks cīnās pats ar saviem mošķiem, dziļi sirdī nesot pazaudētās paradīzes alkas.”
 
Dzejniece Gaida Pūliņa, pianists Māris Žagars un aktrise Kristīne Klētniece-Sika skatītājiem dāvās viegli teatralizētu, muzikālu dzejas iestudējumu „Sapņu galda zemenes”. Pēcpusdiena būs piepildīta ar dziesmām par mīlu, vieglu ironiju un romantiku. Kā caur aizkara maliņu iestudējuma autori ielūkojas sievietes pasaulē, kur ir vieta gan mīlestībai un naidam, gan vieglai koķetērijai un vientulībai, bet pāri visam – Dieva sargājošā roka – mīlestība, kas nekad nebeidzas.
 
Ieejas maksa uz dzejas pēcpusdienu Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī: pieaugušajiem 0,81 Ls; skolēniem, studentiem, pensionāriem 0,40 Ls.
 
 
Informāciju sagatavoja
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Kristīne Klētniece