18.9 °C, 4.6 m/s, 92.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiLatvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs nodrošina līdz 50% finansējumu uzņēmumu dalībai izstādē Riga Food
Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs nodrošina līdz 50% finansējumu uzņēmumu dalībai izstādē Riga Food
11/06/2012

Atbalstot uzņēmējus, kā arī dodot iespēju apliecināt vietējo kompāniju kvalitāti un profesionalitāti, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) izstādes dalībniekiem dod iespēju saņemt līdz pat 50% finansējumu stenda laukuma nomai. Uzņēmumiem ir iespēja šo atlaidi saņemt, gan piedaloties izstādē individuāli, gan piedāvājot savu produkciju LUAC preču zīmju “Dabīgs Produkts”, “Latvijas Produkts” un “Quality Product of Latvia” kopstendā.

Foto: Riga Food logo

Atbalstot uzņēmējus, kā arī dodot iespēju apliecināt vietējo kompāniju kvalitāti un profesionalitāti, LUAC izstādes dalībniekiem dod iespēju saņemt līdz pat 50% finansējumu stenda laukuma nomai. Uzņēmumiem ir iespēja šo atlaidi saņemt, gan piedaloties izstādē individuāli, gan piedāvājot savu produkciju LUAC preču zīmju “Dabīgs Produkts”, “Latvijas Produkts” un “Quality Product of Latvia” kopstendā, tādējādi atšķiroties no pārējiem dalībniekiem un piešķirot saviem produktiem vai pakalpojumiem lielāku pievienoto vērtību.

Interesenti, kas vēlas piedalīties izstādē un saņemt līdz 50% finansējumu, aicināti sūtīt pieteikumu uz līdz 30.jūnijam. Pielikumā pieteikuma anketa.

Informācija sagatavota
Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrā