18.9 °C, 4.6 m/s, 92.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiKonkurss par dalību Positivus festivālā 2012
Konkurss par dalību Positivus festivālā 2012
08/06/2012

Žurnāls „IR” un Positivus festivāls izsludina konkursu nevalstiskajām organizācijām par dalību 2012.gada festivālā. Konkursā var piedalīties jebkura Latvijas nevalstiskā organizācija – biedrība, nodibinājums/fonds, neformālas interešu grupas. Konkursa galvenā balva ir bezmaksas dalība Positivus festivālā, kas notiks 2012.gada 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā.

Foto: Zemgales NVO logo

Žurnāls „IR” un Positivus festivāls izsludina konkursu nevalstiskajām organizācijām par dalību 2012.gada festivālā. Konkursā var piedalīties jebkura Latvijas nevalstiskā organizācija – biedrība, nodibinājums/fonds, neformālas interešu grupas. Konkursa pieteikšanās termiņš ir šī gada 10. jūnijs. Konkursa mērķis veicināt sociāli aktīvo apvienību un organizāciju atpazīstamību Latvijā.

Konkursa galvenā balva ir bezmaksas dalība (dalībnieku ieejas biļetes 2 dienām) Positivus festivālā, kas notiks 2012.gada 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā. Konkursa uzvarētāji ne tikai varēs ar pašu izdomātām, organizētām kreatīvām aktivitātēm uzrunāt vairāk kā 30 000 cilvēkus vienkopus, bet arī bez maksas baudīt festivāla programmas piedāvātās iespējas.

Pieteikuma iesniegšanai nepieciešams aizpildīt anketu, atbildot uz visiem tajā norādītajiem jautājumiem. Iesniegtās nevalstisko organizāciju aktivitāšu idejas tiks vērtētas, ņemot vērā to radošumu un atbilstību organizācijas profilam, kā arī atbilstību konkursa formālajiem kritērijiem un festivāla pamatmērķauditorijai, kas ir jaunieši no 16 – 35 gadiem.

Konkursa pieteikumus izskatīs festivāla organizatoru izveidota žūrija.

Jautājumu gadījumā sazinieties ar kontaktpersonu rakstot uz e-pastu .

Konkursa nolikums

Informācija sagatavota
Zemgales NVO Centrā