17.9 °C, 2.3 m/s, 85.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētas svētkus svinēs arī Zemgales Olimpiskajā centrā
Pilsētas svētkus svinēs arī Zemgales Olimpiskajā centrā
23/05/2012

No 23. līdz 27. maijam, Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavas pilsētas svētki tiks svinēti ar diviem vērienīgiem pasākumiem: pūtēju orķestru festivālu "Taureņu salidojums" un deju lieluzvedumu "Mīlestības vēstules Jelgavai".

Foto: Ivars Veiliņš

No 23. līdz 27. maijam, Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC) Jelgavas pilsētas svētki tiks svinēti ar diviem vērienīgiem pasākumiem: pūtēju orķestru festivālu “Taureņu salidojums” un deju lieluzvedumu “Mīlestības vēstules Jelgavai”.

Skatītāji aicināti vērot festivāla atklāšanu, kas notiks piektdien 25. maijā, pulksten 21 un svinīgo festivāla noslēguma koncertu 26. maijā, pulksten 15, Zemgales Olimpiskā centra sporta spēļu zālē. Ieeja bez maksas.

VII Latvijas izglītības iestāžu pūtēju orķestru festivāls pulcēs ap 1200 dalībnieku no visas Latvijas, kā arī paredzēti viesmākslinieku priekšnesumi no Polijas.

Ap 1000 dalībnieku no labākajiem Rīgas, Jelgavas pilsētas un novada deju kolektīviem izdejos „Mīlestības vēstules Jelgavai” speciāli Jelgavas Pilsētas svētkiem iestudētā deju lieluzvedumā ZOC stadionā.

Deju lieluzveduma mākslinieciskais vadītājs Rolands Juraševskis, režisore Anna Jansone.  Biļetes nopērkamas iepriekšpārdošanā un pasākuma dienā “Biļešu Paradīzes” kasēs, cena: Ls 1.00.

Festivāla mākslinieciskais vadītājs Haralds Bārzdiņš, režisore  Inga Krišāne, māksliniece Antra Auziņa.

Informāciju sagatavoja
Zemgales Olimpiskais centrs