17.9 °C, 2.3 m/s, 85.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiTeicami rezultāti boksā Jelgavas cīņas sporta veidu centram
Teicami rezultāti boksā Jelgavas cīņas sporta veidu centram
22/05/2012

Jelgavas cīņas sporta veidu centra (JCSVC) boksa komanda pagājušajās brīvdienās piedalījās divās nozīmīgās boksa sacensībās. Gados vecākie sportisti devās uz Klaipēdu, kur junioru un pieaugušo grupā piedalījās tradicionālajās sacensībās "Dzintara cimdi", bet jaunie talanti devās uz Daugavpilī organizēto "Brāļu Purvinsku piemiņas turnīru".

A.Makreckis

Jelgavas cīņas sporta veidu centra (JCSVC) boksa komanda pagājušajās brīvdienās piedalījās divās nozīmīgās boksa sacensībās. Gados vecākie sportisti devās uz Klaipēdu, kur junioru un pieaugušo grupā piedalījās tradicionālajās sacensībās “Dzintara cimdi”, bet jaunie talanti devās uz Daugavpilī organizēto “Brāļu Purvinsku piemiņas turnīru”.

7. starptautiskās sacensības “Dzintara cimdi” šogad uzņēma komandas no Krievijas, Polijas, Zviedrijas, Anglijas, Igaunijas, Armēnijas, Lietuvas un Latvijas. Junioru grupā, svara kategorijā līdz piecdesmit sešiem kilogramiem par čempionu kļuva Andreijs Makreckis, kurš izcīnīja trīs uzvaras trijās cīņās. A. Makreckim sezonas otrā puse bija visai sarežģīta, tāpēc šai uzvarai ir dubulta vērtība.

3. vietā svara kategorijā līdz sešdesmit četriem kilogramiem ierindojās Aleksandrs Tohtenkovs. Savukārt Maksims Drozdovs debitēja pieaugušo vecuma grupā svara kategorijā līdz sešdesmit kilogramiem, kur savā pusfināla cīņā izcīnīja uzvaru, kas deva iespēju cīnīties finālā ar Lietuvas čempionu Gitinu Vaitkusu. Fināla cīņā lietuvietis nodemonstrēja pārliecinošu sniegumu un šoreiz pieredzes trūkuma dēļ M. Drozdovam nācās atzīt kaimiņvalsts čempiona pārākumu. Rezultātā – sudrabs. 

Gados jaunākie bokseri ar panākumiem ir atgriezušies no Daugavpils, kur piedalījas “Brāļu Purvinsku piemiņas turnīrā”. Šogad uz šo turnīru bija ieradušās komandas no Krievijas, Lietuvas, Igaunijas,  Latvijas.

Jauniešu grupā svara kategorijā līdz 38,5 kilogramiem 2. vieta  Marekam Vinterim, bet svara kategorijā līdz četrdesmit kilogramiem par sacensību vicečempionu kļuva Edmunds Lindermanis. Labi cīnījās arī Sandis Ozols un Dmitrijs Nikonovičs, kuriem šoreiz nedaudz pietrūka meistarības, lai izcīnītu medaļas.

Informācija sagatavota
Jelgavas cīņas sporta veidu centrā