17.5 °C, 3 m/s, 71 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiTikšanās ar jelgavnieku Andri Keišu
Tikšanās ar jelgavnieku Andri Keišu
16/05/2012

24.maijā, pulksten 19 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks sarunu vakars ar jelgavnieku, Lielā Kristapa balvas ieguvēju nominācijā „Gada labākais aktieris 2012” – Andri Keišu. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs turpmāk katru gadu, Jelgavas pilsētas svētku laikā organizēs sarunu vakarus ar ievērojamiem jelgavniekiem.

Foto: Afiša

24.maijā, pulksten 19 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī norisināsies sarunu vakars ar jelgavnieku, Lielā Kristapa balvas ieguvēju nominācijā „Gada labākais aktieris 2012” – Andri Keišu. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) turpmāk katru gadu, Jelgavas pilsētas svētku laikā organizēs sarunu vakarus ar ievērojamiem jelgavniekiem.

JRTC organizētā sarunu vakara mērķis ir parādīt, ka Jelgava ir ievērojamu personību šūpulis – šeit dzīvo daudz uzņēmīgu, talantīgu un darbspējīgu cilvēku.

Sarunu vakarā Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī sanākušajiem būs iespēja uzzināt vairāk par aktieri, viņa dzīvi un darbu, ieskatīties aktiera profesijas niansēs un uzzināt, ko dara teātra mākslinieki, ja izrādes laikā pēkšņi uznāk smieklu lēkme. JRTC tikšanās dalībniekiem aicina sagatavot arī savus jautājumus aktierim.

Andris Keišs dzimis 1974.gadā. 1993.gadā pabeidzis Jelgavas 4.vidusskolu, bet no 1993. līdz 1997.gadam apguvis dramatiskā teātra aktiera specialitāti Latvijas Kultūras akadēmijā. Šobrīd Andris Keišs ir populārs Jaunā Rīgas Teātra un kino aktieris. Viņš ir saņēmis vairākus nozīmīgus Latvijas mēroga apbalvojumus: 2011.gada „Spēlmaņu nakts” gadskārtējo teātra balvu kā labākais aktieris par titullomu izrādē „Otello”, 2012.gadā – Lielā Kristapa balvu nominācijā „Labākais aktieris” par lomu filmā „Seržanta Lapiņa atgriešanās”.

Ieejas maksa uz sarunu vakaru 1.00 lats. Lūdzam iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63005445 vai rakstot e-pastu .

Informāciju sagatavoja
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs