26.7 °C, 1.9 m/s, 67.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiKoncerts un fotoizstāde „Dāvana māmiņai”
Koncerts un fotoizstāde „Dāvana māmiņai”
02/05/2012

Piektdien, 11.maijā, pulksten 17 Jelgavā, Sabiedrības integrācijas pārvaldē notiks Mātes dienai veltīts koncerts un fotoizstāde „Dāvana māmiņai”, kurā spilgtus un sirsnīgus priekšnesumus sniegs bērni no Jelgavas pilsētas bērnudārziem un skolām ar pirmsskolas izglītības grupām.

Atzīmējot šos skaistos svētkus, piektdien, 11.maijā, pulksten 17 Jelgavā, Sabiedrības integrācijas pārvalde organizē Mātes dienai veltītu svētku koncertu un fotoizstādes atklāšanu „Dāvana māmiņai”, kurā spilgtus un sirsnīgus priekšnesumus sniegs bērni no Jelgavas pilsētas bērnudārziem un skolām ar pirmsskolas izglītības grupām.
 
Izstādē apskatāmajās fotogrāfijās būs redzamas bērnu rokām veidotās dāvanas māmiņām, kurā ielikta bērnu mīlestība un sirds siltums. Izstāde būs apskatāma līdz 25.maijam, savukārt, koncertā bērni centīsies parādīt to kultūru dažādību un prasmju daudzveidību, ko bērniem un viņu ģimenēm sniedz mūsu pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes.
 
Pieteikumus dalībai koncertā un fotoizstādē Jelgavas pirmskolas izglītības iestādes un skolas ar pirmskolas izglītības grupām var sūtīt līdz š.g. 4.maijam uz e-pastu:
 
Iepriecināsim mūsu māmiņas kopā!
 
 
Informāciju sagatavoja
Jelgavas pilsētas domes administrācijas
Sabiedrības integrācijas pārvalde