18.6 °C, 1.9 m/s, 90.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī – tūrisma vakars kopā ar Māri Olti
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī – tūrisma vakars kopā ar Māri Olti
19/04/2012

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aizsāk jaunu pasākumu ciklu – tūrisma vakarus Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Pirmais pasākums notiks piektdien, 20.aprīlī, pulksten 18 un tā dalībnieki tiks aicināti doties virtuālā ekspedīcijā pa Zemgali kopā ar Māri Olti.

Klikšķiniet uz attēla, lai to palielinātu.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aizsāk jaunu pasākumu ciklu – tūrisma vakarus Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Pirmais pasākums notiks 20.aprīlī, pulksten 18:00 un tā dalībnieki tiks aicināti doties virtuālā ekspedīcijā pa Zemgali kopā ar Māri Olti.
 
Dabas pētnieks un pieredzējis ceļotājs Māris Olte tūrisma vakarā pastāstīs par saviem piedzīvojumiem un vērojumiem, kas ļaus iepazīt Zemgali un Jelgavas apkārtni no neparastāka skatu punkta. Interesentiem būs iespēja ne tikai klausīties stāstos, bet arī ielūkoties ekspedīcijās, kurās Māris ir devies kopā ar „Vides filmu studijas” komandu.
 
JRTC organizētajos tūrisma vakaros lielākā uzmanība tiks vērsta vietējam tūrismam. Tūrisma vakari rosinās iepazīt savu apkārtni un sniegs idejas neparastiem ceļojumiem pa Latvijas skaistākajām vietām.
Ieejas maksa uz tūrisma vakaru 1 lats. Pasākuma ilgums – apmēram divas stundas. Lūdzam iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63005447 vai rakstot e-pastu .
 
 
Informāciju sagatavoja
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs