26.7 °C, 1.9 m/s, 51.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPrezentēta FK „Jelgava” 2012. gada komanda
Prezentēta FK „Jelgava” 2012. gada komanda
15/03/2012

Trešdien, 14.martā, Zemgales olimpiskajā centrā tika atklāta futbola kluba „Jelgava” jaunā sezona un prezentēts 2012. gada komandas sastāvs. Klubs sezonu uzsāks ar jaunu komandas kapteini un Latvijā pirmo pirmssezonas žurnālu.

Trešdien, 14.martā, Zemgales olimpiskajā centrā tika atklāta futbola kluba „Jelgava” jaunā sezona un prezentēts 2012. gada komandas sastāvs. Klubs sezonu uzsāks ar jaunu komandas kapteini un Latvijā pirmo pirmssezonas žurnālu.

FK „Jelgava” pirmssezonas prezentācijas apmeklētājiem tika demonstrēts futbola kluba veidotais video, kurā tika intervēti Jelgavas iedzīvotāji par kluba atpazīstamību. Pēc video noskatīšanās kluba prezidents Ainārs Tamisārs iepazīstināja ar jaunās sezonas mērķiem – sasniegt labākus rezultātus un atgriezties Eiropas līgā kā spēcīgiem konkurentiem.

Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš futbola klubam novēlēja cīņassparu, lai futbola kluba atbalstītāji tribīnēs redzētu skaistu cīņu un vēl skaistākas uzvaras. Komandas galvenais treneris Dainis Kazakēvičs paziņoja, ka komanda sezonu sāks ar jaunu komandas kapteini – Valēriju Redjko. Treneris klāstīja, ka komanda sezonu starplaikā ir kļuvusi spēcīgāka, jo tajā ir izveidojušies līderi, kas ciešāk vieno komandu, kā arī komandai ir aktīvi atbalstītāji, kas seko līdz komandas sniegumam.

FK „Jelgava” prezidents Ainārs Tamisārs pasniedza spēlētājiem jaunās 2012. gada formas un iepazīstināja klātesošos ar kluba pirmssezonas žurnālu 32 lapaspušu biezumā, kādu līdz šim nebija izdevis neviens Latvijas futbola klubs. A.Tamisārs prezentācijā pateicās tiem, kuri ir snieguši ieguldījumu futbola kluba darbībai un attīstībai, dāvājot īpašas priekšrocības kartes.

Pēc prezentācijas interesentiem bija iespēja vērot FK „Jelgava” treniņa spēli Zemgales olimpiskā centra stadionā.

2012. gada sezonu FK „Jelgava” sastāvā uzsāks 26 spēlētāji: Marks Bogdanovs, Edgars Andrejevs, Alberts Bārbalis, Aleksandrs Gubins, Dmitrijs Daņilovs, Mārcis Ošs, Artūrs Kļimovičs, Jevgēnijs Kazura, Jurijs Ksenzovs, Aleksandrs Baturinskis, Deniss Petrenko, Vadims Gaiļus, Igors Lapkovskis, Artis Lazdiņš, Oļegs Žatkins, Aleksandrs Kļimovs, Valērijs Redjko, Mindaugas Grigaravičius, Rejs Išikava, Boriss Bogdaškins, Deividas Lukošius, Aldis Trukšāns, Kristaps Neilands, Kārlis Kindarēvičs, Vladislavs Kozlovs, Aleksejs Bespalovs.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā

www.youtube.com/vestnesisjelgavas