26.7 °C, 1 m/s, 51.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSestdien – zemledus makšķerēšanas čempionāts
Sestdien – zemledus makšķerēšanas čempionāts
01/03/2012

Sestdien, 3.martā, pulksten 9.30 makšķerēšanas  entuziasti aicināti uz Jelgavas pilsētas atklāto čempionātu zemledus makšķerēšanā. Zemledus makšķerēšanas sacensības sāksies pulksten 9.30 un Āliņģa ātrurbšanas sacensības – pulksten 12.15.

Foto: Rūdolfs Ošiņš

Sestdien, 3.martā, pulksten 9.30 makšķerēšanas  entuziasti aicināti uz Jelgavas pilsētas atklāto čempionātu zemledus makšķerēšanā. Zemledus makšķerēšanas sacensības sāksies no pulksten 9.30 un Āliņģa ātrurbšanas sacensības – no pulksten 12.15.

Zemledus makšķerēšanas sacensību ilgums plānots no pulksten 9.30 līdz 12 ar finālu no pulksten 13 līdz 15. No pulksten 12.15 līdz 12.30 notiks Āliņģa ātrurbšanas sacensības.

Sakarā ar laika apstākļiem mainīta sacensību norises vieta no airēšanas bāzes, Pilssalas ielā 8, Jelgavā uz Ozolnieku karjeru, Ozolnieku novadā, kur  reģistrēšanās sacensību norises dienā notiks no pulksten 9.15.
Iepriekš plānotajā norises vietā pie airēšanas bāzes, Pilssalas ielā 8, Jelgavā varēs reģistrēties no pulksten 8.30 līdz 9. Reģistrētajiem sacensību dalībniekiem tiks nodrošināts transports uz jauno sacensību norises vietu Ozolnieku karjerā, Ozolnieku novadā. 

Dalība zemledus makšķerēšanas sacensībās ir bez maksas. Sacensības notiek individuālā konkurencē un dalībnieki netiek dalīti vecuma vai dzimumu grupās.

Sacensības notiek saskaņā ar LR Makšķerēšanas noteikumiem: dalībniekam jāuzrāda derīga makšķerēšanas atļauja, kas noteikta LR Makšķerēšanas noteikumos.

Katram sacensību dalībniekam atļauts zvejot ar vienu ziemas makšķeri – drīkst izmantot jebkuras ēsmas, izņemot dzīvas un beigtas zivtiņas. Sacensību laikā zivis atļauts piebarot. Par uzvarētāju zemledus makšķerēšanas sacensībās kļūs dalībnieks, kuram būs vislielākais noķerto zivju kopējais svars. Apbalvoti tiks trīs sacensību dalībnieki, kuru noķerto zivju kopējais svars būs vislielākais.
Ar sacensību nolikumu var iepazīties šeit.

Informācija sagatavota
Jelgavas Sporta servisa centrā