19.3 °C, 1.3 m/s, 83.3 %

Jaunumi

Sākumlapa Jaunumi„Dienas žurnālu” redakcijas tiksies ar lasītājiem
„Dienas žurnālu” redakcijas tiksies ar lasītājiem
19/02/2012

Trešdien, 22.februārī, Jelgavā viesosies izdevniecības „Dienas žurnāli” redakciju darbinieki. Žurnālisti iepazīsies ar Jelgavu un tiksies ar lasītājiem. Izdevniecība „Dienas žurnāli” izdod trīspadsmit žurnālus.

Trešdien, 22.februārī, Jelgavā viesosies izdevniecības „Dienas žurnāli” redakciju darbinieki. Žurnālisti iepazīsies ar Jelgavu un tiksies ar lasītājiem. Izdevniecība „Dienas žurnāli” izdod trīspadsmit žurnālus.

Žurnāla „Dienas ēdieni” redaktore Solvita Smiļģe un Laura Šlupstika ar ieinteresētājiem lasītājiem tiksies Jelgavas Amatu vidusskolā (Akadēmijas iela 25). Redakcijas viešņa būs Irma Kalniņa, kura labprāt atbildēs uz jautājumiem, kas skar etiķeti un galda kultūru.
Žurnāli „Leģendas” un „Citāda pasaule” interesentus gaidīs Ģ.Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzeja Eliasa zālē (Akadēmijas iela 10). Žurnālu redakcijas pārstāvēs Agnese Zatermane, Zane Zālīte („Leģendas”) un Kristīne Alberte („Citādā Pasaule”). Redakcijas viesi būs Latvijas Radio bijušais redaktors Kārlis Grīnbergs un astroloģe Līga Šīrona.
Žurnāli „Mūsmājas”, „Dārza pasaule” un „Dari pats” ar lasītājiem tiksies Paaudžu centrā „Sadraudzība” (Dobeles ielā 62a). Žurnālus pārstāvēs to redaktori Aiva Kalve („Mūsmājas”), Sandra Ruska („Dārza Pasaule”), Normunds Lisovskis („Dari Pats”). Plānoti lasītāju konkursi.

Ar ieinteresētiem klausītājiem žurnāli „Ilustrētā zinātne”, „Ilustrētā pasaules vēsture” un „Ilustrētā junioriem” tiksies Zemgales reģionālais kompetenču attīstības centrā (Svētes ielā 33). Žurnālus pārstāvēs Dina Bēma, Vents Zvaigzne („Ilustrētā Zinātne”), Aiva Lapiņa, Ilze Grīnuma („Ilustrētā Pasaules Vēsture”). Redakciju viesis būs Latvijas Universitātes profesors Valdis Segliņš.
Žurnāls „Ilustrētā junioriem” labprāt tiksies ar zinātkāriem skolēniem vecumā no 7 līdz 15 gadiem. Sanda Krasta un Gunta Apse sola interesantas prezentācijas un konkursus ar balvām.
Žurnāli „Una” un „Veselība” gaidīs savas lasītājas Jelgavas sociālo lietu pārvaldes zālē (O.Kalpaka ielā 9). Redakcijas pārstāvēs Džina Briška, Lauma Lūse-Kreicberga, Ilanta Krastiņa-Bauze, Laura Nordmane („Una”), Solvita Velde, Laura Ikauniece un Gunita Butāne („Veselība”). Žurnālu viesi būs stiliste Evita Ormane un uztura speciāliste Inga Pūce.

Tikšanās sākums pulksten 17. Vietu skaits ierobežots, tāpēc lūgums iepriekš pieteikties līdz 20.februārim pa tālruni 63005558.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā