19.3 °C, 1.3 m/s, 83.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas pilsētas domē „ēnu diena”
Jelgavas pilsētas domē „ēnu diena”
15/02/2012

Trešdien, 15.februārī, Jelgavas pilsētas domes vadību, pašvaldības un to iestāžu amatpersonas un speciālistus ēno vairāk kā 50 skolēnu no pilsētas un novada izglītības iestādēm.

Trešdien, 15.februārī, Jelgavas pilsētas domes vadību, pašvaldības un to iestāžu amatpersonas un speciālistus ēnoja vairāk kā 50 skolēnu no pilsētas un novada izglītības iestādēm.

54 „ēnotāji” trešdien, 15.februārī, tikās Jelgavas pilsētas domē, kur domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš skolēniem stāstīja par Jelgavas pilsētu kopumā un karjeras izvēles nozīmīgumu turpmākajā dzīvē. Turpmāko dienas daļu „ēnotāji” devās pavadīt kopā ar “ēnu devējiem” izvēlētajā vakances vietā.

Domes priekšsēdētājam Andrim Rāviņam sekoja divas „ēnas”, priekšsēdētāja vietniekiem  Vilim Ļevčenokam un Aigaram Rublim katram viena ēna, kā arī viena  “ēna” sekoja pašvaldības izpilddirektorei Irēnai Škutānei.

Vairāki desmiti “ēnas” dienu pavadīja pašvaldības Juridiskajā, Būvvaldes, Finanšu nodaļās, grāmatvedībā, kā arī pie speciālistiem tādās pašvaldības iestādēs kā Sabiedrības integrācijas pārvaldē, Izglītības pārvaldē, Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā, Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā, pašvaldības policijā, Ģ.Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejā un pašvaldības SIA – Zemgales Olimpiskajā centrā.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā