14.6 °C, 0.3 m/s, 92.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiMehu ziemas autosprints 2012
Mehu ziemas autosprints 2012
05/02/2012

Sestdien, 11. februārī, pulksten 12 sporta un atpūtas kompleksā „Rullītis” ziemas priekus varēs izbaudīt „Mehu ziemas autosptintā”, kuru organizē „Tehniskās fakultātes studentu pašpārvalde” sadarbībā ar „Jaunatnes tehnisko sporta veidu centrs”.

Sestdien, 11. februārī, no pulksten 12 sporta un atpūtas kompleksā „Rullītis” ziemas priekus varēs izbaudīt „Mehu ziemas autosptintā”, kuru organizē „Tehniskās fakultātes studentu pašpārvalde” sadarbībā ar „Jaunatnes tehnisko sporta veidu centrs”.

Visi auto sporta entuziasti ir aicināti uz sporta un atpūtas kompleksu „Rullītis”, lai klātienē vērotu sacensības. Dalības maksa pasākumā ir 5 lati, ieeja bez maksas, bet par autostāvietu jāmaksā 1 lats. Iepriekš reģistrēties sacensībām un iepazīties ar sacensību nolikumu iespējams šeit.

Pirmie treniņbraucieni notiks no pulksten 13, pulksten 14 sāksies pirmie braucieni, bet no pulksten 15 notiks otrie braucieni. Svinības no pulksten 22 turpināsies Mūzikas klubā, kur “Mehu ziemas autosprinta” dalībniekiem un skatītājiem ieeja bez maksas.

Pasākums tiek organizēts paralēli 14. Starptautiskajam Ledus skulptūru festivālam, kas no 10. līdz 12.februārim notiek Uzvaras parkā.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā