24.6 °C, 2.8 m/s, 59.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSeminārs par programmu „Jaunatne darbībā”
Seminārs par programmu „Jaunatne darbībā”
11/01/2012

Valsts aģentūra „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” aicina jauniešus, jaunatnes organizāciju pārstāvjus un citas jaunatnes darbā iesaistītas personas piedalīties seminārā par programmu „Jaunatne darbībā”, jaunatnes informācijas tīklu Eurodesk, aktualitātēm 2012.gadā un projektu pieteikuma veidlapu aizpildīšanu. Seminārs notiks 16. janvārī no pulksten 11.00 līdz 14.30 MARITIM Park Hotel Riga.

Valsts aģentūra „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” aicina jauniešus, jaunatnes organizāciju pārstāvjus un citas jaunatnes darbā iesaistītas personas piedalīties seminārā par programmu „Jaunatne darbībā”, jaunatnes informācijas tīklu Eurodesk, aktualitātēm 2012. gadā un projektu pieteikuma veidlapu aizpildīšanu. Seminārs notiks 16. janvārī pulksten 11.00 – 14.30 MARITIM Park Hotel Riga (Slokas iela 1, Rīga).

Semināra pirmā daļa notiks divās grupās. Vienā grupā tiks sniegta vispārīga informācija par programmu „Jaunatne darbībā” un Eurodesk iespējām ikvienam, kas līdz šim nav saskārušies ar programmu „Jaunatne darbībā”. Savukārt otrajā darba grupā būs iespēja iepazīties ar programmas „Jaunatne darbībā” aktualitātēm 2012. gadā un izmaiņām programmas vadlīnijās.

Lai pieteiktos semināram, elektroniski jāaizpilda pieteikuma anketa līdz 15. janvāra pulksten 16.


Pieteikuma anketa

Informācija sagatavota
Zemgales NVO Centrā