25.6 °C, 2.3 m/s, 57.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPrezentēs grāmatu “Ziemas sports Jelgavā”
Prezentēs grāmatu “Ziemas sports Jelgavā”
09/01/2012

Sestdien, 14.janvārī, pulksten 15 Jelgavas ledus hallē pirms virslīgas komandas «JLSS/Zemgale» mājas spēles tiks prezentēta grāmata "Ziemas sports Jelgavā", kuru izdevis Sporta servisa centrs sadarbībā ar Aleksandru Balsu.

Sestdien, 14.janvārī, pulksten 15 Jelgavas ledus halles foajē pirms virslīgas komandas «JLSS/Zemgale» mājas spēles notiks grāmatas “Ziemas sports Jelgavā” atvēršanas svētki. Grāmatu izdevis Sporta servisa centrs sadarbībā ar Aleksandru Balsu.

Pasākumā Ledus sporta skolas audzēkņi saņems grāmatu ar autora A.Balsa autogrāfu, bet interesenti un spēles apmeklētāji to varēs saņemt pret ziedojumu.

Grāmatas “Ziemas sports Jelgavā” autoram,  Aleksandram Balsam, šī ir jau piektā grāmata – viņš ir sastādījis grāmatas arī par peldēšanas, basketbola un vieglatlētikas, kā arī smaiļošanas un kanoe airēšanas vēsturi Jelgavā, un jau tagad ir plāni nākošajai grāmatai par futbola vēsturi Jelgavā.

Pulksten 16.30 sāksies spēle starp Latvijas hokeja virslīgas starp HK „Zemgale/JLSS un HK „Latgale” komandām. Jelgavas komanda šobrīd atrodas virslīgas turnīra tabulas 2. vietā un pēdējās sešās spēlēs ir izcīnījusi tikai uzvaras.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā