24.8 °C, 1.9 m/s, 66.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJauniešu centrs piedāvā aktivitātes ziemas brīvlaikā
Jauniešu centrs piedāvā aktivitātes ziemas brīvlaikā
02/01/2012

Jelgavas Jauniešu centrs ziemas brīvlaikā, no 2. līdz 6. janvārim, jauniešiem piedāvā dažādas aktivitātes ar nosaukumu „Jauniešu ziemas brīnumu laiks”. Nedēļas laikā jauniešiem būs iespēja bez maksas apmeklēt dažādas interesantas aktivitātes un pasākumus Jauniešu centrā, Sarmas ielā 4, kā arī doties ekskursijā.

Jelgavas Jauniešu centrs ziemas brīvlaikā, no 2. līdz 6. janvārim, jauniešiem piedāvā dažādas aktivitātes. Nedēļas laikā jauniešiem būs iespēja bez maksas apmeklēt dažādas interesantas aktivitātes un pasākumus Jauniešu centrā, Sarmas ielā 4, kā arī doties ekskursijā.
 
Katrai dienai ir paredzēti savādāki piedzīvojumi, lai attīstītu ne tikai savu fizisko sagatavotību, bet arī atjautību un radošumu. Pasākumi norisināsies no pulksten 13 līdz 16.30, bet ekskursija no pulksten 10 līdz 13.
 
Vairāk par arābu kultūru varēs uzzināt noskatoties dokumentālo filmu „Citādā pasaule. Arābu kultūra”. Tā centīsies veicināt izpratni par Eiropai ģeogrāfiski tuvo, bet svešādo kultūru, kuras tēls daudziem balstās uz stereotipiem.
 
Netradicionālajās ziemas sporta spēlēs jaunieši varēs sacensties dažādos aktīvos ziemas sporta veidos, spēlēs un sacensībās. Lai spēlēs uzvarētu, izšķiroša būs katras komandas meistarība un saliedētība.
 
Pēdējā brīvlaika aktivitāšu dienā plānota ekskursija uz BJC „Junda” nometni „Lediņi”, kur jaunieši varēs izstaigāt meža trases, spēlēt dažādas spēles, risināt īpašus „meža” uzdevumus, uz ugunskura cept desiņas un piparkūkas, ka arī nogaršot dabīgu meža tēju.
 
Aktīvākajiem „Jauniešu ziemas brīnumu laika” dalībniekiem ekskursijā transports būs bez maksas. Pārējiem – jāmaksā ceļa izdevumu Ls 1,00. Pieteikties ekskursijai iespējams līdz 3.janvāra pulksten 13 pa tālruni 27842165. Nepilngadīgajiem jābūt līdzi vecāku atļaujai. Izbraukšana uz „Lediņiem” pulksten 9.45 no Jelgavas jauniešu centra Sarmas ielā 4.
 
Brīvlaika pasākumu kopums šoreiz tiks īstenoti sadarbībā ar LLU PTF 1. kursa studenti, Jelgavas jauniešu centra brīvprātīgo – Kristīni Kristanoviču.
 
Datums Aktivitāte
2.01. „Deju un karaoke diena”, iemācīsimies kopā brīvi kustēties dažādos mūzikas ritmos
3.01. „Filmu paradīze”, „mājas kinozāles” atmosfērā noskatīsimies mūsdienu mākslas filmu un diskutēsim par to
4.01.  „Citādā pasaule. Arābu kultūra”, dokumentālā filma, kas iepazīstina ar arābu kultūru
5.01. „Netradicionālas ziemas sporta spēles”, jauniešu sagatavotas un novadītas aktivitātes (ziemas spēles, stafetes, zābaku mešana sniegā, pikošanās utt.)
6.01. „Ziemas brīnumu mežs” Ekskursija ar dažādiem uzdevumiem, radošām darbnīcām un gardumiem uz ugunskura.
Papildus informācijai sazināties ar Sabiedrības integrācijas pārvaldes jaunatnes lietu speciālisti Jeļenu Grīsli, rakstot uz e-pastu  vai zvanot uz 63022724, 27842165.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā