17.1 °C, 1.8 m/s, 94.7 %

Jaunumi

Sākumlapa Jaunumi„OKartes Skatuve” dalībnieki koncertēs Jelgavā
„OKartes Skatuve” dalībnieki koncertēs Jelgavā
06/12/2011

Publicitātes foto

Grupas „4Vēji”, „T-Band”, „nu un” un „Jātnieki” uzstāsies pilnā sastāvā, grupa „Kā viens” koncerttūrē nolēmuši doties kā duets – savus atbalstītājus priecēs Inga Karpiča un Ivars Kļaviņš, bet grupa „Zvaigžņu Zagļi” koncertēs trijātā – uz skatuves kāps grupas kodols Marta Ritova, Kikī Pāže un Gints Cālītis.
 
„Katru dienu kalendārā es  izsvītroju atlikušās dienas  līdz  „OKartes skatuves” tūres sākumam, kad varēsim ar Ingu , jeb grupu „Kā viens” priecēt mūsu  mīļos atbalstītājus, jo īpaši es gaidu,  koncertu Jelgavā – savā dzimtajā pilsētā,” tā grupas „Kā viens” līderis Ivars Kļaviņš.

„Šis ir lielisks noslēgums četru mēnešu darbam, es koncerttūri gaidu ar satraukumu, bet patīkamu satraukumu, jo klātienē mēs nekad neesam uzstājušies tik lielas auditorijas priekšā. Brīži kad pie mums šovā ciemos nāca mūsu fani un atbalstītāji bija ļoti sirsnīgi un jauki, es ļoti gaidu tikšanos ar viņiem,” saka grupas „Zvaigžņu Zagļi” dalībniece Marta Ritova.
 
Viens no spilgtākajiem grupas „nu un” dalībniekiem Nauris Brikmanis kopā ar kolēģiem jau nopietni sākuši gatavoties tūres koncertiem. „Nepacietība un saviļņojums, tās ir sajūta, kas šobrīd valda manī. Mēs jau esam sākuši plānot savu uzstāšanos, ļoti nopietni strādājam pie katras detaļas, lai mūsu uzstāšanās būtu vienreizēja un neaizmirstama.”
 
Pirms koncerta būs iespēja satikt pašus dalībniekus, fotografēties ar viņiem, iegūt autogrāfus, iegādāties īpašas draugu aproces ar mīļākās grupas nosaukumu, kā arī nopirkt „OKartes Skatuves” albumu. „OKartes Skatuves” labāko šovā tapušo dziesmu albums lejuplādēšanai jau pieejams portālā DoReMi.
 
Pirmo tūkstoti biļešu uz visiem tūres koncertiem varēs iegādāties par draudzīgu cenu – tikai četriem latiem, bet vēlāk cena tiks paaugstināta.Biļetes uz „OKartes Skatuves” koncertiem var iegādāties visās „Biļešu Servisa” kasēs.
 
Grupu apmeklējumiem un klasēm iespējams izdevīgāks cenu piedāvājums, sīkāka informācija pa telefonu 67070208 darba laikā.

Informāciju sagatavoja
Zemgales Olimpiskais centrs