17.1 °C, 1.8 m/s, 94.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiZiema Jelgavas pusē – aizraujoša un pārsteigumu pilna
Ziema Jelgavas pusē – aizraujoša un pārsteigumu pilna
06/12/2011

Kāda ir ziema Jelgavas pusē? Aizraujoša un piedzīvojumu pilna – to pierāda Jelgavas reģionālā tūrisma centra (JRTC) apkopotais informatīvais materiāls par ziemas tūrisma piedāvājumiem Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā.

Šogad pirmo reizi ir izdots informatīvs materiāls par piedāvājumu tūristiem, kurā apkopoti vienpadsmit īpašie ziemas piedāvājumi Jelgavas reģionā. Piedāvājumā saistošas atpūtas iespējas atradīs gan individuālie ceļotāji, gan tūristu grupas, gan bērni, gan pieaugušie. Ziema Jelgavas pusē solās būt interesanta – „Mini Zoo” Cenu pagastā aicina bērnus uz Ziemassvētku vecīša pilsētiņu, Jelgavas pils hercogiene labprāt viesus pacienās ar karstu šokolādi, bet ģimenes restorānā „Hercogs” izsalkušos vēderus priecēs īpaši izveidotā Zemgales gardēžu ēdienkarte. Asāku izjūtu cienītājiem tehnisko sporta veidu komplekss „Rullītis” piedāvā izbraucienus ar ziemas kartingiem.

Šos un citus piedāvājumus atradīsiet Jelgavas puses īpašajā ziemas piedāvājumā un Jelgavas reģionālā tūrisma centra mājas lapā www.tornis.jelgava.lv.

Ja arī  Jūsu uzņēmums ir sagatavojis īpašu ziemas piedāvājumu, JRTC aicina sūtīt informāciju uz , lai to pievienotu to ziemas piedāvājumam

Informāciju sagatavoja
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs