20.2 °C, 2.4 m/s, 87.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNotiks dabas tūrismam veltīts seminārs
Notiks dabas tūrismam veltīts seminārs
28/11/2011

Foto: Jelgavas reģionālā tūrisma centra arhīvs

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina uz semināru, kas būs veltīts dabas tūrismam – „Dabas resursi Jelgavas apkārtnē – iespējas tūrisma attīstībai”. Seminārs notiks piektdien, 2.decembrī, Zaļenieku (Zaļajā) muižā (Jelgavas novads, Zaļenieku pagasts) pulksten 10.

Seminārā tiks sniegts ieskats, kādi dabas resursi atrodas Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā. Eksperts Juris Smaļinskis iepazīstinās ar dabas resursu daudzveidību un izmantošanu tūrismā, produktu veidošanu un labās prakses piemēriem, bet Vilnis Skuja no Slīteres nacionālā parka dalīsies pieredzē dzīvnieku vērošanā. Semināra ietvaros paredzēta arī praktiskā nodarbība, lai radītu idejas jaunu dabas tūrisma produktu piedāvāšanai Jelgavas apkārtnē. Semināra dalībnieki tiks iepazīstināti ar Jelgavas reģionālā tūrisma centra plānotajām aktivitātēm un pasākumiem nākamajā gadā. Noslēgumā būs iespēja apmeklēt trīs tūristiem interesantas vietas Zaļeniekos – Zaļās draudzes baznīcu, kokaudzētavu „Aptiekas” un viesu namu „Kaupēna dzirnavas”.
Semināra darba kārtība – pielikumā.
 

Informācija un pieteikšanās līdz 30.novembrim pa e-pastu vai telefonu 63005448, 63005447. Dalībnieku nokļūšanai Zaļeniekos un atpakaļ tiek organizēts kopīgs autobuss (iepriekš piesakot).

Informācija sagatavota
Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā