22.3 °C, 3 m/s, 72.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSlēdz Raiņa un Katoļu ielas krustojumu (papildināts)
Slēdz Raiņa un Katoļu ielas krustojumu (papildināts)
22/11/2011

Klikšķiniet, lai attēlu palielinātu.

No pirmdienas, 28.novembra, satiksmei tiek slēgts Raiņa ielas un Katoļu ielas krustojums. Transporta piekļūšana iespējama līdz slēgtā krustojuma darbu zonai. Slēgta posma apbraukšanai var izmantot Akadēmijas, Lielo, Pasta un Sudrabu Edžus ielu.
 
Akadēmijas ielā pirms krustojuma ar Sudrabu Edžus ielu brauktuve sašaurināta no trijām braukšanas joslām uz divām un samazināts braukšanas ātrums līdz 30 km/h.
 
Atgādinām, ka mainīta satiksmes organizācija Lielajā ielā un Jāņa Čakstes bulvāra krustojumā. Lielā ielā virzienā uz centru no kreisās joslas ir atļauts braukt arī taisni.
Turpinās darbi uz Driksas tilta ietves Pilssalas ielas pusē. Gājējiem šķērsot Jāņa Čakstes bulvāri atļauts tikai viesnīcas “Jelgava” pusē, izmantojot gājēju tuneli zem Lielās ielas un gājēju pāreju Lielās un Akadēmijas ielas krustojumā.
 
Piekļūšana Svētās Trīsvienības baznīcas tornim ir iespējama tikai no Akadēmijas ielas pa Driksas ielu un tālāk pa piebraucamo ceļu, kurā tiks ierobežots braukšanas ātrums un būs aizliegts apstāties.
 
Transporta kustības shēma aplūkojama attēlā.

 
Informācija sagatavota
JPPA „Pilsētsaimniecība”