22.3 °C, 3 m/s, 72.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSlēdz J. Čakstes bulvāra posmu no Lielās ielas līdz LLU Tehniskajai fakultātei
Slēdz J. Čakstes bulvāra posmu no Lielās ielas līdz LLU Tehniskajai fakultātei
21/11/2011

Klikšķiniet, lai attēlu palielinātu.

No pirmdienas, 21.novembra, tiek slēgts Jāņa Čakstes bulvāra posms no Lielās ielas līdz LLU Tehniskajai fakultātei. Transporta piekļūšana LLU Meža fakultātei un Tehniskās fakultātes pagalmam nodrošināta pa Ūdens ielu, bet piekļūšana LLU peldbaseinam iespējama no Akadēmijas ielas pa Elektrības ielu.

J.Čakstes bulvāra rekonstrukcijas darbu ietvaros darbi turpinās  posmā no LLU peldbaseina līdz LLU Tehniskai fakultātei.

J.Čakstes bulvāra un Ūdens ielas krustojums ir slēgts un Gājēju kustība pa J.Čakstes bulvāri ir aizliegta. Lai nokļūtu no peldbaseina uz Lielo ielu, jāizmanto Raiņa ielas un Akadēmijas ielas ietves. Transporta piekļūšana LLU Meža fakultātei un Tehniskās fakultātes pagalmam nodrošināta pa Ūdens ielu, bet piekļūšana LLU peldbaseinam iespējama no Akadēmijas ielas pa Elektrības ielu.

Kā arī  mainīta satiksmes organizācija Lielajā ielā un J.Čakstes bulvāra krustojumā. Lielajā ielā virzienā uz centru aizklāta kreisā pagrieziena papildsekcija un uzstādītas lēcas bez bultu simbola dublējošā un pamatluksoforā, nemainot signālplānu, kā rezultātā no kreisās joslas būs atļauts braukt arī taisni.

Turpinās darbi uz Driksas tilta ietves Pilssalas ielas pusē. Lai nokļūtu Pārlielupē, gājējiem šķērsot, Jāņa Čakstes bulvāri atļauts tikai viesnīcas “Jelgava” pusē, izmantojot gājēju tuneli zem Lielās ielas un gājēju pāreju Lielās un Akadēmijas ielas krustojumā.

Piekļūšana Svētās Trīsvienības baznīcas tornim tiks nodrošināta no Akadēmijas ielas, piebraucamajā Driksas ielā un tās turpinājumā tiks ierobežots braukšanas ātrums un būs aizliegts apstāties.
 
Transporta kustības shēma aplūkojama attēlā.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības aģentūrā
„Pilsētsaimniecība”