21.9 °C, 3 m/s, 71.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNedēļas nogalē noslēgsies futbola sezona
Nedēļas nogalē noslēgsies futbola sezona
02/11/2011

Foto: Ivars Veiliņš

Foto: Ivars Veiliņš
Latvijas kausa finālspēle 2010.gadā

Sestdien, 5 novembrī, pulksten 14 Zemgales Olimpiskajā centrā savu pēdējo 2011. gada sezonas spēli Latvijas čempionāta Virslīgā pret turnīra pastarīšiem JFK “Olimps” aizvadīs FK “Jelgava”.

Turpinot iepriekšējo gadu tradīcijas, uz sezonas pēdējo maču ieeja būs bez maksas, tādēļ FK “Jelgava” visus Jelgavas futbola līdzjutējus aicina uz rudenīgām atvadām no lielā futbola. Papildus iemesls apmeklēt maču ir tas, ka spēlēs pārtraukumā tiks izlozēts laimīgais “Sezonas abonomenta” īpašnieks. Izlozes uzvarētājam būs iespēja doties uz Angliju aplūkot Premjerlīgas maču.

Svētdien, 6. novembrī, uz Zemgales Olimpiskā centra mākslīgā seguma laukuma, savu trešo uzvaru pēc kārtas centīsies izcīnīt FK “Jelgava-2” futbolsiti, kuriem pretī stāsies viesi no Rēzeknes. Kaspara Tiltiņa vadītajiem vīriem sezonas noslēgums ir uz augstas nots – iepriekšējā nedēļā tika pārspēti ventspilnieki.

Turnīra tabulā šī uzvara var dot iespēju pacelties par vienu vietu augstāk un pirmās līgas čempionātu noslēgt 11. pozīcijā. Lai tā notiktu, tukumniekiem savā pēdējā mačā ir jāzaudē Rīgas Futbola skolas audzēkņiem.

5. novembrī pulksten 14; FK “Jelgava” – JFK “Olimps”
6. novembrī pulksten 14; FK “Jelgava-2” – “Rēzeknes/BJSS”

Informāciju sagatavoja
FK “Jelgava”