20.3 °C, 2.6 m/s, 86.5 %

Jaunumi

Sākumlapa Jaunumi“Nobīsties Jelgavā” jau piektdien
“Nobīsties Jelgavā” jau piektdien
26/10/2011

Biedrība „Kovārnis” sadarbībā ar Jelgavas bērnu un jauniešu centra „Junda” Jauniešu klubu visu svēto dienas priekšvakarā, kā katru gadu ierasts, organizē orientēšanās sacensības „Nobīsties Jelgavā”. Arī šogad tās norisināsies Jelgavas pilsētas teritorijā, kur dalībnieku galvenais uzdevums būs kontrolpunktu apmeklējums un atjautības uzdevumu izpilde tajos, orientējoties dažādajā pilsētas vidē.

Pasākuma programma:
18.00 – reģistrēšanās, Lielā ielā 4 (Studentu klubā);
19.00 – starta signāls;
22.00 – sacensību noslēgums, apbalvošana Lielā ielā 4 (Studentu klubā);
23.00 – nakts izklaidējošā programma.
 
Orientēšanās sacensību „Nobīsties Jelgavā” galvenie mērķi ir veicināt jauniešu sportisko un komandas garu, kā arī radīt Jelgavas pilsētas un novada jauniešiem interesantu izklaides pasākumu, kas veicina veselīgu dzīves veidu. Pasākuma laikā, komandu uzdevums būs atrast kontrolpunktus, izpildīt dažādus asprātības un veiklības uzdevumus, iesaistot visus komandas biedrus, kā arī veikt šos uzdevumus pēc iespējas ātrāk, jo labākās komandas tiks apbalvotas.

Visi pasākuma dalībnieki pēc sacensībām tiks cienāti ar siltu zupu, būs iespēja padzert tēju un piedalīties vakara izklaidējošajā programmā ar konkursiem un balvām.
Pasākumu atbalsta: Bērnu un jauniešu centrs „Junda”, FK „Jelgava”, SIA „Silva” un A/s „SEB banka”.
 
Informācija par pieteikšanos sacensībām atrodama:
www.kovarnis.lv
www.draugiem.lv/jjk
 
 
Informāciju sagatavoja:
Līva Klismeta
Biedrības „Kovārnis” prezidente