16.3 °C, 2 m/s, 96.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiTurpinās organizēt seminārus dzīvokļu īpašniekiem
Turpinās organizēt seminārus dzīvokļu īpašniekiem
17/10/2011

Foto: SIA Jelgavas nekustamā īpašuma pārvaldes arhīvs

Ņemot vērā lielo interesi par jaunumiem dzīvojamo māju pārvaldīšanas jomā, SIA „Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde” turpina organizēt seminārus dzīvokļu īpašniekiem. Interesenti var pieteikties uzatkārtotu semināru 2.novembrī latviešu un 16.novembrī – krievu valodā.

Semināru mērķis ir informēt dzīvokļu īpašniekus par jaunumiem dzīvojamo māju pārvaldīšanas jomu reglamentējošos tiesību aktos, kā arī ieinteresēt dzīvokļu īpašniekus aktīvāk piedalīties sava īpašuma apsaimniekošanā, palīdzēt izprast likuma normas, kas attiecas uz lēmumu pieņemšanu un uzdevuma došanu dzīvojamās mājas pārvaldniekam.
Pieteikšanās pa tālruni 63023398 vai uzņēmuma mājas lapā www.nip.lv.

Kā informēja Ieva Macijevska, SIA „Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde” Sabiedrisko attiecību speciāliste, seminārā 12.oktobrī piedalījās 26 dzīvokļu īpašnieki. Seminārā SIA „Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde” valdes loceklis Juris Vidžis izskaidroja īpašniekiem galvenos dzīvojamo māju pārvaldīšanas pamatprincipus: procesa nepārtrauktība, saglabājot dzīvojamās mājas lietošanas un sniegto pakalpojumu kvalitāti; optimālu un maksātspējai atbilstošu pārvaldīšanas izdevumu veidošana un dzīvokļu īpašnieku drošības un apkārtējās vides kvalitātes nodrošināšana.
Juridiskās daļas vadītāja Jana Antsone semināra dalībniekus iepazīstināja ar Pārvaldīšanas līguma struktūru un juridiskajām niansēm.
 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā