17.1 °C, 1.9 m/s, 92.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiLielupes līdaka gaida makšķerēšanas entuziastus
Lielupes līdaka gaida makšķerēšanas entuziastus
12/10/2011

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldības arhīvs

Sestdien, 15.oktobrī, pulksten 9, makšķerēšana entuziasti aicināti piedalīties Jelgavas pilsētas atklātajās sacensībās makšķerēšanā no laivām “Lielupes līdaka 2011”.
 
Reģistrēšanās sacensībām notiek norises dienā no pulksten 8:30. Sacensības makšķerēšanā no laivām notiks komandās (laivā divi sportisti) un var piedalīties arī individuālā konkurencē. Sacensību norises vieta ir Lielupe aiz airēšanas bāzes Pils salā.
 
Sacensībās uzvarēs komanda, kuras dalībnieki ir noķers lomu ar lielāko kopējo svaru. Gadījumā, ja vairākām komandām būs vienāds loma svars, priekšroka tiks dota komandai, kuras lomā ir lielākā zivs. Ja arī tādā gadījumā saglabājas vienlīdzība, prioritāti iegūs komanda ar otru lielāko zivi. Individuālajā konkurencē uzvarēs sacensību dalībnieks, kuram būs vislielākais noķerto zivju kopējais svars. Vienāda svara gadījumā – dalībnieks, kuram būs lielākā zivs. Balvas saņems komandas, kuras iegūs pirmās trīs vietas. Individuālajā konkurencē balvas saņems pirmo trīs vietu ieguvēji. Kā arī speciālbalvu saņems dalībnieks, kurš noķers lielāko zivi.
 
Ar sacensību nolikumu var iepazīties šeit.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā