17.2 °C, 1.4 m/s, 93.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiGodina pilsētas pedagogus (papildināts ar fotogaleriju)
Godina pilsētas pedagogus (papildināts ar fotogaleriju)
07/10/2011

Foto: Ivars Veiliņš

7. oktobrī svinīgā pasākumā Jelgavas pilsētas kultūras namā Skolotāju dienas sarīkojumā tika godināti pilsētas pedagogi. Pateicības rakstus Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš un Jelgavas pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Gunta Auza, sakot palies vārdus par paveikto, pasniedza 51 pedagogam – 34 skolu un 17 pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogiem.
 
Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš uzrunā klātesošajiem uzsvēra: „Svarīgs ir galamērķis, kas tiek sasniegts kopīgā pedagogu, skolēnu un vecāku darbā. Būtiski ir panākt, ka skolēni pēc studijām atgriežas pilsētā un sniedz savu pienesumu tās attīstībā, palecinot iegūtās izglītības kvalitāti un pedagogu darba nozīmīgumu. Mūsu skolēniem ir jākļūst par savas pilsētas Jelgavas, Zemgales un Latvijas patriotiem”.
 
 
Pedagogi saņēma pateicības rakstus tādās nominācijās kā „Jelgavas vārda nešana pasaulē”, „Skolotājs skolēnu vērtējumā”, „Pedagogs vecāku vērtējumā”, „Talantīgais jaunais pedagogs” un „Par mūža ieguldījumu pedagoģijā”. Paldies pilsētas pašvaldības vadība teica arī izglītības iestāžu vadītāju vietniekiem saimnieciskajā darbā – pateicības rakstus par ieguldījumu izglītības vides pilnveidošanā saņēma Jelgavas 1. ģimnāzijas direktora vietnieks Viktors Griščenko, Jelgavas 4.vidusskolas direktora vietniece Ruta Briģe un bērnudārza „Pasaciņa” vadītājas vietniece Mārīte Jansone.  
 
Svētku dalībniekus ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja Jelgavas Mūzikas vidusskolas audzēkņi un grupa „Melo M”. Pielikumā pieejams pilns saraksts ar apsveiktajiem pedagogiem.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā