21.9 °C, 3 m/s, 74.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavu vizītē apmeklē Kirovas apgabala delegācija
Jelgavu vizītē apmeklē Kirovas apgabala delegācija
24/09/2011

No 26. līdz 30.septembrim Jelgavu apmeklē Kirovas apgabala pilsētu vadības delegācija. Vizītes mērķis ir iepazīties ar Jelgavas pilsētas pašvaldības, tās iestāžu, aģentūru un uzņēmumu darbu.
 
Ar Jelgavu iepazīsies Kirovas apgabala pilsētu mēri: Larisa Daņiloviča – Kotelničas pilsētas mērs, Andrejs Olins – Verhņekamskas rajona priekšsēdētājs, Jevgēņijs Ričkovs – Slobodskas pilsētas mērs un Vladimirs Krešetovs – Kirovo-Čepetskas pilsētas mērs.
 
Savu vizīti Jelgavā viesi pirmdien sāks ar Zemgales olimpiskā centra apmeklējumu. Pēc tam delegācija iepazīsies ar pašvaldības Informācijas aģentūras darbu ar pilsētas iedzīvotājiem.
Pulksten 12:00 notiks tikšanās ar Jelgavas pilsētas vadību.
Pēcpusdienā Kirovas apgabala delegācija viesosies Sabiedrības integrācijas pārvaldē.
 
Mūsu pilsētā viesi iepazīsies ar pilsētas izglītības iestādēm – tiksies ar speciālistiem Izglītības pārvaldē, apmeklēs pilsētas skolas un iepazīsies ar Jelgavas reģionālo kompetenču attīstības centru.
 
Kirovas apgabala mēri ir ieinteresēti iepazīties ar pilsētas apsaimniekošanas jomu. Vizītes gaitā plānota tikšanās JPPA „Pilsētsaimniecība” un SIA „Jelgavas Nekustamo īpašumu pārvalde”. 
Delegācija iepazīsies arī ar Sociālo lietu pārvaldi un JPPA aģentūru „Kultūra”.
 
Viesi apmeklēs Ģ.Eliasa Vēstures un mākslas muzeju,  Ā.Alunāna Memoriālo muzeju un Sv.Trīsvienības baznīcas torni.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā