21.9 °C, 3 m/s, 74.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiTehniskās fakultātes studenti atdzīvina autosportu Jelgavā
Tehniskās fakultātes studenti atdzīvina autosportu Jelgavā
22/09/2011

Foto: Gita Ogņeva

Latvijas lauksaimniecības universitātes Tehniskās fakultātes (TF)  aktīvisti sporta un atpūtas kompleksā „Rullītis” līdz šim rīkojuši dažādus pasākumus, šovasar ar kompleksa īpašnieku panākta vienošanās par teritorijas pārvaldīšanu. Turpmāk „Rullītī” saimniekos divas biedrības – „Tehniskās fakultātes Studentu pašpārvalde” un „Jaunatnes tehnisko sporta veidu centrs”.
 
„Mūsu devīze ir rīkot pasākumus drošai videi – vasarā biedrības rīkoja drifta, autoorientēšanās un dragreisa čempionātu, un līdz ar studentu atgriešanos pilsētā pasākumi kļūs vēl vairāk.
 
Pirmais rīkotais studiju gada pasākums ir „Mehu dragreiss Jelgava”, kas aizvadītajos divos posmos katrā pulcējis vairāk nekā 20 dalībniekus, savukārt oktobrī, paralēli nākamajiem diviem dragreisa posmiem, plānotas arī kartingu sacensības starp augstskolas fakultātēm un citas aktivitātes. „Paredzētas daudzcīņas sacensības, arī ziemā rīkosim kartingu sacensības,” stāsta J.Kuķis.
 
Kā viens no tuvākajiem plāniem trases uzlabošanai ir laika kontroles sistēmas izveide. „Vēlamies piesaistīt TF Enerģētikas institūta mācībspēkus un izveidot savu rezultātu uzskaites sistēmu,” cer aktīvists, kā tālākas nākotnes plānu apsverot iespēju multifunkcionālajā trasē ieklāt jaunu asfalta segumu.
 
Biedrība katru dienu no plkst.12 līdz plkst.20 piedāvā kartingu īri. Iespējama arī visas trases īre dažādiem privātiem un korporatīviem pasākumiem. Vairāk: http://mehiem.lv/
 

Informāciju sagatavoja:
Aigars Ieviņš
LLU Sabiedrisko attiecību daļas ziņu redaktors
63005648,