24.5 °C, 2.7 m/s, 59.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiFK „Jelgava” spēlēs ar principiāliem pretiniekiem
FK „Jelgava” spēlēs ar principiāliem pretiniekiem
15/09/2011

Foto: Ivars Veiliņš

Foto: Ivars Veiliņš

Svētdien, 18.septembrī pulksten 15 Zemgales olimpiskajā centrā FK „Jelgava” tiksies ar FC „Jūrmala”, ar kuriem noris sīva cīņa par 5. pozīciju virslīgā. Bet puslaika pārtraukumā FK „Jelgava” un Latvijas izlases pussargs Artis Lazdiņš dāvinās jaunajiem futbolistiem īpašu dāvanu – futbolista kartīti ar savu parakstu.
 
FK „Jelgava” šosezon jūrmalniekus vēl nav izdevies pārspēt. Regulārajā čempionātā komandas ir mērojušās spēkiem jau trīs reizes – pirmo reizi nospēlēts neizšķirti 1:1, bet otrajā un trešajā tikšanās reizē zaudējumi ar rezultātu 0:2. Šobrīd FK „Jelgava” turnīra tabulā atrodas 5. vietā ar 34 punktiem, kas pagaidām ļauj FC „Jūrmala” komandu apsteigt par 1 punktu. Atgādinam arī, ka FK “Jelgava” ar FC “Jūrmala” 2010. gada maijā mērojās spēkiem Latvijas Kausa finālā, kad pēc neizšķirta 2:2 pēcspēles soda sitienos jelgavnieki izrādījās pārāki ar 6:5 un ieguva Latvijas kausu. FK „Jelgava” svētdien ir pirmā spēle 4. turnīra riņķī , kas nozīmē, ka līdz turnīra beigām palicis vien pusotrs mēnesis.
 
Svētdien spēles puslaika pārtraukumā FK „Jelgava” un Latvijas nacionālās izlases pussargs Artis Lazdiņš dāvinās Jaunatnes futbola centra „Jelgava” divpadsmit dažādu vecumu komandu spēlētājiem pasniegs savu futbolista kartiņu. Vienlaicīgi ar kartiņām jaunie Jelgavas futbolisti saņems arī veselīgas un garšīgas dāvanas no FK „Jelgava” atbalstītāja „AXA” – enerģijas batoniņus un ātri pagatavojamās putras, jo veselīgs uzturs ir jebkura sportista dzīvesveida pamats.
 
Futbolistu kartiņas ar autogrāfiem Eiropā un citur pasaulē ir populāras gan konkrētu futbola klubu līdzjutēju, gan kolekcionāru vidū. Latvijā pagaidām tādas ir pazīstamākajiem hokejistiem un basketbolistiem un kopš 18.septembra futbolistam – Artim Lazdiņam. FK „Jelgava” šogad plāno izdot vēl trīs futbolistu kartiņas un, cerams, jaunu kartiņu izdošanas procesam pievienosies arī citi Latvijas futbola klubi un Latvijas futbola federācija.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā