23.9 °C, 1.8 m/s, 62.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiTDA “Lielupe” aicina pievienoties dejotājus
TDA “Lielupe” aicina pievienoties dejotājus
03/09/2011

Publicitātes foto

Uzsākot jauno sezonu un turpinot gatavoties nākamajiem Vispārējiem latviešu Dziesmu un deju svētkiem, viens no tradīcijām bagātākajiem un labākajiem Zemgales un visas Latvijas tautas deju ansambļiem „TDA Lielupe” aicina pievienoties jaunus dalībniekus savam kuplajam dejotāju pulkam.
 
Tie, kuri ir aktīvi, vēlas iegūt jaunus draugus un piedalīties vērienīgākajos tautas deju un folkloras pasākumos Latvijā un citviet pasaulē, būs laipni gaidīti kādā no „TDA Lielupe” deju grupām, jo „Lielupe” ir vieta, kur satikties visu paaudžu deju mīļotājiem.
 
Savā 50 gadu pastāvēšanas vēsturē, „TDA Lielupe” ir rībinājusi skatuves dēļu grīdas ne tikai Latvijas Nacionālajā operā, bet arī teju visos pasaules kontinentos, katru gadu piedaloties kādā starptautiskā folkloras festivālā. Tāpat pagājušajā gadā, papildus daudzajiem koncertiem Latvijā, Krievijā un Spānijā, „Lielupe” paspēja piedalīties gan Laura Reinika video klipu filmēšanā, gan deju lieluzvedumā „No zobena saule lēca” un Rīgas 810 gadu jubilejas lielkoncertā „Meistars. Dziesma. Leģenda.”.
 
Dejot gribētājus no vismaz 15 gadu vecuma, „TDA Lielupe” gaidīs jauniešu sastāvā. Pieteikšanās 5. septembrī pulksten 20 Kultūras nama 3. stāvā, bet mēģinājumi pirmdienās pulksten 18 un ceturtdienās pulksten 20. Savukārt tie, kas vēlas pievienoties pamatsastāva dejotājiem, ir aicināti nākt un pieteikties 5. septembrī pulksten 20 vai arī kādā no mēģinājumiem pirmdienās un trešdienās pulksten 20. Bet tie, kuri savu īsto vietu redz pie vieniem no Latvijas labākajiem vidējās paaudzes dejotājiem, ir gaidīti 6. septembrī pulksten 20 vai mēģinājumos otrdienās un ceturtdienās pulksten 20.
 
Vairāk informācijas mājas lapā www.tda-lielupe.lv, rakstot uz e-pastu vai zvanot vadītājai Elitai Simsonei +371 29712365.
 
 
Informāciju sagatavoja
TDA „Lielupe”