16.1 °C, 0.8 m/s, 94 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSeptembra sākumā pie skolām – satiksmes ierobežojumi
Septembra sākumā pie skolām – satiksmes ierobežojumi
24/08/2011

Publicitātes foto

Lai uzlabotu bērnu drošību, septembra pirmajās divās nedēļās pie Jelgavas izglītības iestādēm tiek ierobežots transporta kustības ātrums un patrulē policijas darbinieki.

Jaunā mācību gada sākumā ielu posmos, pie kuriem atrodas skolas, noteikts transporta kustības ātruma ierobežojums – 40 kilometri stundā. Kopā pilsētā pie mācību iestādēm uzstādītas 28 ātrumu ierobežojošas ceļa zīmes.

Zīmes  novietotas pie Jelgavas 6.vidusskolas (Loka maģistrālē no Vecā ceļa līdz Bērzu ceļam), Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas (Jura Mātera ielā no Raiņa ielas līdz Sudrabu Edžus ielai), Jelgavas 1. internātpamatskolas (Institūta ielā no Zāļu ielas līdz Vecajam ceļam), Jelgavas Speciālā internātpamatskolas (Filozofu ielā no Rūpniecības ielas līdz Mārtiņa ielai), Jelgavas speciālās pamatskolas (Zemgales prospektā no Sporta ielas), Jelgavas Vakara (maiņu) vidusskolas (Mazajā ceļā no Skolotāju ielas līdz Egas ielai), Jelgavas Amatu vidusskolas (Zemgales prospektā no Vaļņu ielas), Jelgavas Mūzikas vidusskolas (Lapskalna ielā no Uzvaras ielas līdz Blaumaņa ielai), Jelgavas Mākslas skolas (Mazajā ceļā no Skolotāju ielas līdz Sakņudārza ielai, Sakņudārza ielā no Mazā ceļa līdz Dambja ielai un Svētes ielā no Jāņa Asara ielas līdz Sakņudārza ielai), Bērnu un jauniešu centra „Junda” (Pasta ielā no t/c „VIVO centrs” iebrauktuves līdz Sudrabu Edžus ielai), Bērnu un jaunatnes sporta skolas (Lapskalna ielā no Kazarmes ielas līdz Liepu ielai) un Kultūrizglītības Mūzikas nozares Bērnu un jauniešu mūzikas klubs (Dobeles ielā no Ausekļa ielas līdz mazā Dambja ielai).
 
Pie Jelgavas 1.ģimnāzijas, Jelgavas Valsts ģimnāzijas, Jelgavas 4.vidusskolas, Jelgavas 5.vidusskolas, Jelgavas 2.pamatskolas, Jelgavas 3. pamatskolas, Jelgavas 4.pamatskolas un Jelgavas Amatniecības vidusskolas ātrumu ierobežojošas zīmes netiks uzstādītas, jo pie šīm mācību iestādēm ir ierīkoti ātrumvaļņi un ātruma ierobežojums ir 30 kilometri stundā.
 
Tāpat pie visām mācību iestādēm un bērnudārziem septembra pirmās divas nedēļas patrulē Jelgavas pilsētas Pašvaldības policijas un Valsts policijas darbinieki.
 
Ātrumu ierobežojošas zīmes uzstādītas no 29.augusta.
 
Saistītie raksti: Jaunā mācību gada svinīgie pasākumi skolās
Pirmo klašu skolēni saņems atstarotājus 

Informāciju sagatavoja
Līga Klismeta
Preses sekretāre