26 °C, 2 m/s, 49.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiTehnisko sporta veidu svētki Jelgavā
Tehnisko sporta veidu svētki Jelgavā
14/08/2012

Svētdien, 19.augustā, pulksten 10 sporta un atpūtas kompleksā "Rullītis" interesenti tiek aicināti uz Tehnisko sporta veidu svētkiem Jelgavā, kur gan dalībniekiem, gan skatītājiem būs iespēja piedalīties tādās disciplīnās kā "Auto orientēšanās", Ātruma aplis", "Mini dragreiss", "Skill drifts", "Drifts" un "Auto izdzīvošana". 

Foto: Tehnisko sporta veidu svētku afiša

Svētdien, 19.augustā, pulksten 10 sporta un atpūtas kompleksā “Rullītis” interesenti tiek aicināti uz Tehnisko sporta veidu svētkiem Jelgavā, kur gan dalībniekiem, gan skatītājiem būs iespēja piedalīties tādās disciplīnās kā “Auto orientēšanās”, Ātruma aplis”, “Mini dragreiss”, “Skill drifts”, “Drifts” un “Auto izdzīvošana”.  
 
Vasarai ejot uz otru pusi, turpinot veiksmīgo sadarbību, “Tehniskās fakultātes studentu pašpārvālde” un “Jaunatnes tehnisko sporta veidu cents” piedāvā ātruma, adrenalīna un azarta pilnu pasākumu – Tehnisko sporta veidu svētki – Jelgavā, kuru organizēt palīdz Drifta Gateris.
 
Šogad, apvienojot spēkus, visas trīs organizācijas kā dalībniekus, tā skatītājus aicina piedalīties tādās disciplīnās kā “Auto orientēšanās”, Ātruma aplis”, “Mini dragreiss”, “Skill drifts”, “Drifts” un “Auto izdzīvošana”. Šīs un vēl citas disciplīnas dos lielisku iespēju pulcēt vienkopus līdzīgi domājošos, satiekot draugus, paziņas un radus, kā arī mobilizēt visus auto sporta entuziastus no ielām uz trasi, kurā netiek apdraudēta cilvēku un satiksmes drošība.
 
Tātad tradīcijas nemainām, un 19. augustā tiekamies sen iebraukātajā trasē – Sporta un atpūtas kompleksā „Rullītis”. Reģistrēties un sīkāku informāciju var iegūt, apmeklējot mājas lapu – www.rullitis.lv.

Informāciju sagatavoja
Jaunatnes tehnisko sporta veidu cents