15 °C, 0.7 m/s, 95.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBezmaksas seminārs skolotājiem „Kapacitātes stiprināšana pedagogiem”
Bezmaksas seminārs skolotājiem „Kapacitātes stiprināšana pedagogiem”
16/08/2011

26.augustā Jelgavā, Jelgavas pilsētas Domē, Lielā ielā 11,notiks bezmaksas seminārs „Kapacitātes stiprināšana pedagogiem”. Semināra mērķis ir  stiprināt pamata un vidējās izglītības iestāžu pedagogu kapacitāti, uzlabojot to kompetenci darbā ar uzņēmējdarbības uzsācējiem un sabiedrības pārstāvjiem, kas vēlas iesaistīties uzņēmējdarbībā.
 
Seminārā aicināti piedalīties pamata un vidējās izglītības iestāžu pedagogi, kas pasniedz ekonomikas un/vai sociālo zinību priekšmetus.
 
Seminārā tiks apskatīti Latvijas zinātnieku sasniegumi pēdējos 200 gados dabas, dzīvības un inženierzinātnēs, inovatīvu ideju (preču un pakalpojumu) piemēri, jaunu ideju ģenerēšanas metožu apskats, stereotipi par uzņēmējdarbību, kā arī citi temati, kas saistīti ar semināra dalībnieku prasmju pilnveidošanu pamata un vidējās izglītības iestāžu izglītojamo intereses veicināšanai par inovatīvu uzņēmējdarbību.
 
Semināru vadīs AnitaMežinska uzņēmēja, uzņēmējdarbības un menedžmenta konsultante ar vairāk nekā 20 gadus pieredzi apmācību vadīšanā par uzņēmējdarbības uzsākšanu, attīstību un vadīšanu jaunajiem uzņēmējiem. Anita Mežinska ir Liepājas Universitātes lektore un savās lekcijās studentiem rosina domāt par inovatīvu uzņēmējdarbību. 
 
Semināri tiek īstenoti Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma” ietvaros un  to līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.

Papildus informācija un pieteikšanās dalībai semināros pa e-pastu: , tālr. 67216435, mob. 29256888 vai www.latconsul.lv.

Informāciju sagatavoja
Ginta Salmiņa,
SIA “LatConsul” Tirdzniecības un projektu vadītāja