24 °C, 1.7 m/s, 69.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmei slēgts Raiņa un Pētera ielas krustojums
Satiksmei slēgts Raiņa un Pētera ielas krustojums
20/07/2011

No trešdienas, 20.jūlija, Raiņa ielas rekonstrukcijas darbu laikā tiek slēgts Raiņa ielas un Pētera ielas krustojums, kā arī Raiņa ielas posms no Pētera ielas līdz Mātera ielai. Jau ziņots, ka no 14.jūlija satiksmei ir atvērts O.Kalpaka ielas šķērsojums pāri Raiņa ielai. Raiņa ielas posms būs slēgts līdz  24.oktobrim.
 
Turpinās darbi Raiņa ielas posmos no Sakņudārza ielas līdz Pētera ielai, no Mātera ielas līdz iebrauktuvei uz “Vivo centrs” stāvlaukumu un no Elektrības ielas līdz LLU peldbaseinam, ieskaitot stāvlaukumu. Raiņa ielas krustojumi ar Pasta ielu un Elektrības ielu ir slēgti. Ūdens ielā, Elektrības ielas posmā, Pētera ielā, Sakņudārza ielā, Sarmas ielā, kā arī Mātera ielas posmā no Zirgu ielas līdz Rūpniecības ielai aizliegts apstāties.
 
Apbraukšanas ceļš Elejas virzienā visiem transporta līdzekļiem paredzēts pa Lielo ielu, Mātera ielu un Rūpniecības ielu. Slēgto posmu apbraukšanai var izmantot Lielo ielu, Dambja, Sarmas, Tērvetes, Zirgu, O.Kalpaka, Svētes, Katoļu un Sudrabu Edžus ielas. Būs iespējama piekļūšana ceļa darbu zonā esošiem objektiem, izmantojot tuvākos ielu pieslēgumus.
 
Sabiedriskais transports Pasta un Raiņa ielu krustojuma apbraukšanai izmanto Svētes ielu, Mātera ielu un Sudrabu Edžus ielu, bet slēgtā Raiņa ielas posma maršruts virzās pa Mātera ielu, Rūpniecības ielu un Tērvetes ielu. Uz rekonstrukcijas laiku ir slēgtas sabiedriskā transporta pieturas Raiņa ielā pie O.Kalpaka ielas un pie Mātera ielas.
 
Pasta iela posmā no Svētes ielas līdz Raiņa ielai ir divvirzienu, lai nodrošinātu piekļūšanu ēkai Pasta ielā Nr.14
 
Atgādinām, ka Raiņa ielas rekonstrukcijas laikā ir mainīta braukšanas priekšrocība Pasta un Sudrabu Edžus ielu krustojumā – Sudrabu Edžus iela ir galvenā attiecībā pret Pasta ielu.
 
Klikšķiniet uz attēla, lai palielinātu to.
 

Informācija sagatavota
JPPA „Pilsētsaimniecība”