24 °C, 2.3 m/s, 62.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBūvdarbi Jelgavas Amatu vidusskolā
Būvdarbi Jelgavas Amatu vidusskolā
18/07/2011

Foto: Ivars Veiliņš

Kopš jūnija sākuma Jelgavas Amatu vidusskolā tiek veikti mācību telpu rekonstrukcijas darbi. Būvdarbi tiek realizēti Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā projekta „Mācību aprīkojuma modernizācija un infrastruktūras uzlabošana Jelgavas Amatu vidusskolā” ietvaros.

Iepirkums „Jelgavas Amatu vidusskolas rekonstrukcija un energoefektivitātes paaugstināšana” noslēdzās 9.maijā, un 6.jūnijā tika noslēgts Būvdarbu līgums ar iepirkumā uzvarējušo kompāniju SIA „Latvijas Energoceltnieks”. Noslēgtā līguma ietvaros paredzēts veikt:
1. Maizes un miltu konditorejas izstrādājumu ražošanas darbnīcas un degustācijas zāles, mācību klases un laboratorijas rekonstrukciju;
2. Metālapstrādes – atslēdznieku darbnīcu rekonstrukcija un rasēšanas kabineta renovāciju;
3. Dabas zinātņu kabinetu rekonstrukciju;
4. Datorklases renovāciju;
5. Bibliotēkas – lasītavas izveidi.

Būvdarbus paredzēts pabeigt līdz 15.septembrim.

Projektā ietverta arī mācību iekārtu, aprīkojuma un tehnoloģiju iegāde mācību programmu kvalitātes un konkurētspējas uzlabošanai. 2010.gadā tika noslēgts līgums par jaunu ciparu programmas vadības (CNC – computer numerical control) iekārtu iegādi un uzstādīšanu Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra Metālapstrādes apmācības filiālē. Pirmie Amatu vidusskolas audzēkņi praktizējās uz šīm iekārtām jau 2011.gada martā.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā

Saistītās ziņas:
Jelgavas Amatu vidusskolas audzēkņi praktizējas metālapstrādē
Iegādātas modernas CNC iekārtas

Vairāk par projektu