23.6 °C, 2.3 m/s, 63.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiVeiksmes stāsti no Jelgavas biznesa inkubatora
Veiksmes stāsti no Jelgavas biznesa inkubatora
11/07/2011

Pirmie trīs uzņēmumi ir sekmīgi izgājuši inkubācijas procesu Jelgavas inovāciju centra (JIC) biznesa inkubatorā un pirmie patstāvīgie soļi sperti veiksmīgi, iegūstot gan vietēju, gan starptautisku atzinību.

 

SIA „ iMedia” izstrādātā e-pastu nosūtīšanas programma Mailigen.lv nupat ir guvusi pasaules līmeņa atzinību – 2011 Best Email Marketing Service Comparisons and Reviews. Tā ir ieguvusi 2. vietu pasaulē starp visām e-pasta mārketinga sistēmām.

 

SIA „JTS” ražo akustiskās griestu plātnes – tautā sauktas par fibrolītu – fibrolīta griestiem. Pašlaik „JTS” ražotie griesti tiek eksportēti uz Holandi, Dāniju, ASV, Itāliju, Franciju, Šveici, Irānu, Izraēlu un citām pasaules valstīm.

 

SIA „RR Ģeodēzija” inkubācijas periodā ar JIC biznesa inkubatora finansējumu ir izstrādājis augstas detalizācijas topogrāfisko datu glabāšanas sistēmu, kas pašlaik jau tiek uzstādīta pirmajai pašvaldībai, un tiks piedāvāta arī citās pašvaldībās.

 

Visu šo uzņēmumu veiksmīgās darbības uzsākšanā liela nozīme bijusi JIC biznesa inkubatora sniegtajam atbalstam. Pozitīvas ziņas ir vēl daudzos biznesa inkubatoru uzņēmumos.

Jelgavas inovāciju centra (JIC) biznesa inkubatorā sagatavota e-pasta jaunumu vēstule, kurā apkopota informācija par dažādām uzņēmumiem aktuālām tēmām, semināriem, un Inkubatora uzņēmumu piedāvātajām vakancēm. Šo apkopojumu varat lejuplādēt zemāk.

Informācija sagatavota
JIC Biznesa inkubatorā