23.6 °C, 2.3 m/s, 63.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmei slēgts Raiņa un Elektrības ielas krustojums
Satiksmei slēgts Raiņa un Elektrības ielas krustojums
08/07/2011

No pirmdienas, 11. jūlija, līdz 24. jūlijam rekonstrukcijas darbu laikā papildus tiek slēgts Raiņa ielas un Elektrības ielas krustojums. Piebraukšana LIF stāvlaukumam, “Latvenergo”, modes namam “Tēma” un citiem objektiem, kas atrodas Elektrības ielā, tiks nodrošināta no Akadēmijas ielas puses.
 
Kā arī turpinās darbi Raiņa ielas posmos no Sakņudārza ielas līdz Pētera ielai, no Mātera ielas līdz iebrauktuvei uz “Vivo centrs” stāvlaukumu un no Elektrības ielas līdz LLU peldbaseinam, ieskaitot stāvlaukumu.

Raiņa ielas krustojumi ar O.Kalpaka ielu un Pasta ielu ir slēgti. Ūdens ielā, Elektrības ielas posmā, Pētera ielā, Sakņudārza ielā, Sarmas ielā, kā arī Mātera ielas posmā no Zirgu ielas līdz Rūpniecības ielai aizliegts apstāties.

Apbraukšanas ceļš Elejas virzienā visiem transporta līdzekļiem paredzēts pa Lielo ielu, Mātera ielu un Rūpniecības ielu. Slēgto posmu apbraukšanai var izmantot Lielo ielu, Dambja, Sarmas, Tērvetes, Zirgu, Pētera, Svētes, Katoļu un Sudrabu Edžus ielas. Būs iespējama piekļūšana ceļa darbu zonā esošiem objektiem, izmantojot tuvākos ielu pieslēgumus.

Sabiedriskais transports Pasta un Raiņa ielu krustojuma apbraukšanai izmanto Svētes ielu, Mātera ielu un Sudrabu Edžus ielu, bet slēgtā Raiņa ielas posma maršruts virzās pa Mātera ielu, Rūpniecības ielu un Tērvetes ielu. Uz rekonstrukcijas laiku ir slēgtas sabiedriskā transporta pieturas Raiņa ielā pie O.Kalpaka ielas un pie Mātera ielas.

Pasta iela posmā no Svētes ielas līdz Raiņa ielai ir divvirzienu, lai nodrošinātu piekļūšanu ēkai Pasta ielā 14.
 
Transporta kustības shēma aplūkojama attēlā (spiežot uz attēlu iespējams to palielināt).
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības aģentūrā
 „Pilsētsaimniecība”