15.6 °C, 2.4 m/s, 94.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJūlijā Jelgavā notiks lielākais bērnu futbola festivāls Latvijā
Jūlijā Jelgavā notiks lielākais bērnu futbola festivāls Latvijā
21/06/2011

foto no Jelgavas pašvaldības arhīva

foto no Jelgavas pašvaldības arhīva

No 8. līdz 10.jūlijam Jelgavā un Ozolniekos norisināsies plaša mēroga bērnu futbola festivāls. Plānots, ka futbola turnīrā „City Cup 2011” piedalīsies līdz pat 1500 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Lielbritānijas, Zviedrijas, Polijas, Ukrainas un Somijas.
 

JFC „Jelgava” šo festivālu organizē sadarbībā ar FS „Metta” no Rīgas. Dalībniekiem un festivāla viesiem sadarbībā ar Jelgavas pilsētas pašvaldību tiks piedāvāta kultūras programma un dažādas ar futbolu saistītas aktivitātes, lai bērniem sniegtu iespēju pilnvērtīgi pavadīt laiku.
 

Jelgavas kausa izcīņā „City Cup 2011” piedalīsies bērni vecumā no 7 līdz 12 gadiem. Pašiem mazākajiem futbolistiem spēles notiks bez rezultātu fiksēšanas, jo šajā vecuma posmā, kā to uzsver festivāla organizatori, sportiskais rezultāts nav svarīgākais. Savukārt vecāko grupu futbolisti cīnīsies par Jelgavas pilsētas kausu. Izslēgšanas spēlēm kvalificēsies visi turnīra dalībnieki.
 

„Plānots, ka festivālā varētu startēt līdz pat 100 komandām sešās vecuma grupās, kopumā 1500 dalībnieki no astoņām valstīm (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Lielbritānijas, Zviedrijas, Polijas, Ukrainas un Somijas). Vislielāko pateicību vēlētos izteikt Jelgavas pilsētas pašvaldībai, kura atbalstīja ieceri par šāda festivāla organizēšanu,” stāsta jaunatnes futbola centra „Jelgava” direktors Dainis Kazakevičs.

 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā