17.3 °C, 1.2 m/s, 96.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiIzsludināts 2011. gada Kultūras programmas projektu konkurss
Izsludināts 2011. gada Kultūras programmas projektu konkurss
31/05/2011

Zemgalē izsludināts konkurss Latvijas Kultūrkapitāla fonda atbalstītās 2011. gada Zemgales Kultūras programmas projektiem, kas ieviešami no šī gada 1. augusta līdz nākamā gada 31. martam.

Zemgales Kultūras programma izstrādāta ar mērķi sekmēt reģiona specifisko kultūras vērtību saglabāšanu, popularizēšanu, attīstību un pieejamību. Programmas īstenošanai 2011. gadā Latvijas Kultūrkapitāla fonds piešķīris 21 400 latu lielu finansējumu. Tālab konkursā paredzēts finansiāli atbalstīt reģionāla un vietēja rakstura projektus, kas vērsti uz specifisko Zemgales materiālo un nemateriālo kultūrvēsturiskā mantojuma vērtību apzināšanu, to saglabāšanu, attīstību un pieejamību, uz Zemgales kultūras daudzveidības saglabāšanu , vienota Zemgales tēla veidošanu un attīstību, kultūrvides tālāku attīstību un popularizēšanu, mākslas jaunrades un pētniecības procesu sekmēšanu, reģiona līdzsvarotu attīstību kultūras nozarē.

Kultūras programmas piešķirtais maksimālais finansējums vienam projektam juridiskām personām nedrīkst būt lielāks par Ls 2 500, bet fiziskām personām – Ls 800. Turklāt fiziskām personām to piešķir kā honorāru.

Zemgales 2011. gada Kultūras programmai projekti iesniedzami līdz 27. jūnijam pulksten 16 Zemgales Plānošanas reģiona administrācijai Jelgavā, Katoļu ielā 2b. Iesniegto projektu vērtēšanu plānots pabeigt līdz 5. jūlijam, kad notiks ekspertu komisijas sēde. Plašāka informācija un projektu konkursa Nolikums, kā arī pieteikuma veidlapa meklējama Zemgales Plānošanas reģiona interneta vietnē www.zemgale.lv sadaļā – Projekti.

Informācija sagatavota
Zemgales plānošanas reģionā