19.7 °C, 1.7 m/s, 85.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNordea banka aicina studentus uz apmaksātu vasaras praksi
Nordea banka aicina studentus uz apmaksātu vasaras praksi
18/05/2011

Nordea banka izsludina konkursu studentiem uz 15 vasaras prakses vietām dažādās bankas struktūrvienībās. Prakses ilgums ir sākot no 3 mēnešiem. Praktizēties varēs ne tikai Rīgā, bet arī Jelgavā un citās lielākajās Latvijas pilsētās.

Šogad uz vasaras prakses vietām aicinām jauniešus, kuri vēlas iegūt pieredzi šādos bankas departamentos – sabiedrisko attiecību departamentā, naudas plūsmas vadības risinājumu daļā, kontaktu centrā, sekretariātā, vietējo korporatīvo klientu daļā, kā arī klientu apkalpošanas centros Rīgā, Jelgavā, Valmierā, Daugavpilī un Rēzeknē.
 
Jauniešiem tiek piedāvāta iespēja iegūt ne tikai praktisku pieredzi sev interesējošā profesijā, bet arī iepazīt citu bankas departamentu darbību. Prakses laikā Nordea nodrošinās darbinieku mācības, pieredzējušu un pretimnākošu prakses vadītāju, kā arī valstī noteikto minimālo atalgojumu un skaidri definē prakses uzdevumus un kritērijus to izvērtēšanai. Prakses ilgums ir sākot no 3 mēnešiem.
 
Nordea bankas prakses programma ir ieguvusi plašu atsaucību un pēdējā gada laikā savus pieteikumus ir iesūtījuši vairāk kā 950 Latvijas studentu gan no Rīgas, gan arī reģionu augstskolām. Arī pagājušajā gadā tika izsludināta vasaras prakse, kurā vairāk kā 250 studentu konkurencē 15 studenti uzsāka praksi bankā.
 
Pieteikšanās norit līdz 1.jūnijam Nordea bankas mājas lapā. Piemērotākie kandidāti tiks uzaicināti uz interviju ar personāla vadības departamenta pārstāvi un potenciālo prakses vadītāju. 15 atbilstošākie pretendenti varēs uzsākt praksi jau jūnijā.
 
 
Informāciju sagatavoja
Dagnija Stuķēna
Sabiedrisko attiecību vadītāja-preses sekretāre, Nordea Latvija,
67005610, 29470708,