24.9 °C, 1.7 m/s, 59.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiFK «Jelgava» spēlētāji viesojas pilsētas skolās
FK «Jelgava» spēlētāji viesojas pilsētas skolās
10/05/2011

Foto: Ivars Veiliņš

Gatavojoties 15.maijā paredzētajai pirmajai mājas spēlei „Zemgales olimpiskā centra” futbola stadionā un citiem Vispasaules futbola dienas pasākumiem, FK «Jelgava» spēlētāji vadīs sporta nodarbības pilsētas skolās. Laikā no 9. līdz 12. maijam plānots apmeklēt četras pilsētas skolas, iesaistot sporta nodarbībās vairāk nekā 600 bērnus.

Futbols visā pasaulē jau sen vairs nav tikai sporta veids. Tā ir nozīmīga sociāla parādība, kura aizrauj un iesaista tūkstošiem cilvēku. Tādēļ arī FK «Jelgava», apzinoties savu sociālo atbildību pret pilsētu, līdzjutējiem un topošajiem futbolistiem, sadarbībā ar Rīgas dzirnavnieka» pārstāvēto produktu līniju «AXA,» aizvadīs paraugnodarbību ciklu pilsētas skolās. «Šogad kā mērķauditoriju izvēlējāmies 2. līdz 6. klašu skolēnus. Nodarbībās piedāvāsim ne tikai apgūt futbola spēles elementus, bet arī stāstīsim par veselīgu dzīvesveidu un uzturu. Protams, būsim priecīgi, ja kāds no jauniešiem pēc šīs nodarbības arī pats aktīvi pievērsīsies futbolam, bet tas šoreiz nav galvenais,» stāsts FK «Jelgava» galvenais treneris Dainis Kazakēvičs.

Visi nodarbībās iesaistītie skolēni saņems ielūgumus uz FK «Jelgava» 15. maija spēli pret JFK «Olimps» (spēles sākums plkst.15.00), bet skolas tiks pie futbola bumbām.

Skolu apmeklējuma grafiks:

9. maijā : Jelgavas 3. pamatskola (jau viesojās A.Lazdiņā, G.Freimanis, D.Kortess)
10. maijā : Jelgavas 2. pamatskola (jau ciemojās V.Rdjko, O.Malašenoks un J.Kazura)
11. maijā : Jelgavas 4. vidusskola (stundas vadīs A.Trukšāns, M.Ošs, M.Bogdanovs)
12. maijā : Jelgavas 4. pamatskola (V.Kozlovs, A.Ķeris, D.Petrenko un E.Andrejevs)

Informāciju sagatavoja
FK «Jelgava» preses dienests