13.3 °C, 1.5 m/s, 91.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiIzsludina konkursu „Jelgavas suvenīrs”
Izsludina konkursu „Jelgavas suvenīrs”
07/04/2011

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs izsludinājis konkursu „Jelgavas suvenīrs”. Konkursa mērķis ir veicināt Jelgavas suvenīru oriģinālideju radīšanu un attīstīšanu. Piedāvājumam jābūt oriģinālam, jāatšķiras no citu Latvijas pilsētu suvenīriem. Iespējamā tematika – Jelgavas kultūrvēsture, tūrisma objekti un simboli. Konkursam darbus var iesniegt līdz 5.maijam.
 
Darbus var iesniegt fiziska vai juridiska persona, kas izgatavojusi vienu vai vairākus oriģināldarbus par Jelgavu raksturojošu tematiku. Darbi jāiesniedz Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā (Sv. Trīsvienības baznīcas tornī, 1.stāvā), Akadēmijas ielā 1, darba dienās no plkst. 9:00 līdz 18:00 un sestdienās, svētdienās no plkst. 10:00 līdz 16:00.
 
Darbu vērtēšana notiks divējādi – labākos darbus noteiks vērtēšanas komisija un iedzīvotāju balsojums. Iesniegtie darbi no 10.maija līdz 22.maijam tiks izlikti apskatei un vērtēšanai Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, kā arī Jelgavas pilsētas pašvaldības mājas lapā www.jelgava.lv, kur ikviens interesents varēs atdot savu balsi par tīkamāko Jelgavas suvenīru.
 
Konkursa balvu fondu veido naudas balvas 500 latu apmērā, kā arī Jelgavas pilsētas institūciju un uzņēmēju sarūpētās veicināšanas balvas. Labāko darbu autori tiks sveikti Jelgavas pilsētas svētku laikā maija beigās.
 
 
Informāciju sagatavoja
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs