21.8 °C, 2.6 m/s, 63.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiRadošo darbu konkurss „Darbi no sirds”
Radošo darbu konkurss „Darbi no sirds”
17/03/2011

Līdz 21. martam ikviens var individuāli vai komandā līdz četriem cilvēkiem iesūtīt konkursam DNS – Darbi no sirds savus stāstus – rakstītu stāstu, foto stāstu vai video stāstu par paša vai citu veicamajiem darbiem no sirds un bez atlīdzības. Konkursā īpaši aicināti piedalīties skolēni.

Konkursa „DNS – Darbi no sirds” mērķis ir pievērst  uzmanību Iespēju kartei, sekmēt tās pilnveidošanu atbilstoši mērķauditorijas vajadzībām un panākt, lai cilvēki tiek informēti par šo elektronisko datu bāzi www.iespejukarte.lv.
 

Iespēju karte nav tikai vietne internetā, kur saņemt palīdzību, bet arī informācijas, ideju, iespēju apmaiņas vieta, kur uzmanība tiek pievērsta sabiedrības locekļu atbildībai vienam par otru, paaudžu sadarbībai, socializācijai un komunikācijai.
 

Par šiem darbiem vēlams ievietot informāciju arī Iespēju kartē. Konkursa nolikumu var izlasīt adresē: www.esmaja.lv sadaļā Notikumi un turpat arī augšuplādēt savus stāstus. Katrs dalībnieks dalībai konkursā drīkst iesniegt ne vairāk kā 3 foto stāstus (katrā foto stāstā līdz 5 fotogrāfijām), 3 video materiālus vai 3 aprakstus.
 

Līdz 24. martam darbus vērtēt varēs ikviens, kurš ielūkosies www.esmaja. sadaļā Notikumi, un līdz 28. martam tos izvērtēs arī speciāla žūrija, kuras sastāvā būs Latvijas Bērnu foruma valdes priekšsēdētāja Inete Ielīte, Latvijas Sarkanā Krusta vadītājs Valdis Nagobads, Rīgas 3. vidusskolas skolēns, ES gada (2010) Labas gribas vēstnieks Rihards Bērziņš, Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas sektora vadītāja Lita Brice u.c.
 

Uzvarētāji saņems balvas, lai gan šoreiz balvām nevajadzētu kļūt par galveno motivāciju dalībai konkursā, jo svarīgāk ir tas, ka, darot labus darbus, mēs jēgpilni pavadām laiku un vairojam labo ap sevi. 29. martā uzvarētāji tiks publiskoti vortālā esmaja.lv.
 

Sīkāka informācija: www.esmaja.lv

Informāciju sagatavoja
Zemgales NVO Centrs