21.8 °C, 2.6 m/s, 63.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiDomes vadība izsaka pateicību par cilvēku glābšanu
Domes vadība izsaka pateicību par cilvēku glābšanu
17/03/2011

FOTO: Ivars Veiliņš

Ceturtdien, 17. martā, Jelgavas pilsētas domes vārdā priekšsēdētāja vietnieks Vilis Ļevčenoks diviem Amatu vidusskolas audzēkņiem Gatim Felsbergam un Artūram Kairovam pasniedza pilsētas Atzinības rakstus par varonīgu rīcību glābjot cilvēku dzīvības.

„Paldies Gatim un Artūram par dzīves mācību stundu un piemēru varonībai! Puiši nostiprināja pārliecību, ka varam būt mierīgi par savas pilsētas un valsts nākotni, varam paļauties uz mūsu jauniešiem – drosmīgiem, gudriem, pašaizliedzīgiem un cilvēcīgiem. Esmu pārliecināts, ka šādā situācijā katrs no jums rīkotos līdzīgi,” svinīgajā brīdī uzrunājot abus drosmīgos puišus un viņu skolas biedrus – Amatu vidusskolas audzēkņus – teica V. Ļevčenoks.

Kopā ar Atzinības rakstiem Gatim un Artūram tika pasniegtas arī piemiņas dāvanas. Puišiem, kas dzīvo Cenu pagastā, pateicību izteica arī Ozolnieku novada domes priekšsēdētājs Māris Ainārs, Jelgavas pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Gunta Auza un Amatu vidusskolas direktore Edīte Bišere.

Otrdien, 15. martā, Gatis Felsbergs un Artūrs Kairovs izglāba dzīvības kādam vīrietim un viņa astoņus gadus vecajai meitai, kas bija ielūzuši ledū uz Lielupes.

Informāciju sagatavoja
Egita Veinberga,
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Preses sekretāre,
t. 63005458, 22018370