21.8 °C, 2.6 m/s, 63.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiFK „Jelgava” prezentēs komandu
FK „Jelgava” prezentēs komandu
14/03/2011

Otrdien 15.martā pulksten 18:00 Zemgales olimpiskajā centrā (ZOC) FK „Jelgava” prezentēs 2011. gada sezonas komandas sastāvu. Šajā sezonā komandā turpinās spēlēt A.Lazdiņš, M.Bogdanovs, O.Malašenoks, J.Kazura, V.Kozlovs un V.Redjko.

Starpsezonas periodā FK „Jelgava” pievienojušies vai atgriezušies no citām komandām 12 spēlētāji, piemēram, A.Lonščakovs, D.Petrenko, J.Ksenzovs, D.Daņilovs un A.Kļimovs. Dažādu iemeslu dēļ klubu pametuši 15 futbolisti, tai skaitā, abi leģionāri – N.Veiss (ASV) un J.Šimmura (Japāna), informē FK „Jelgava” preses daļa

FK „Jelgava” galvenais treneris Dainis Kazakevičs norāda, ka darbs pie komplektācijas ir noslēdzies veiksmīgi, jo izdevies atjaunināt sastāvu piesaistot jaunus un perspektīvus spēlētājus. „Ņemot vērā, ka vājāki noteikti neesam kļuvuši, šīs sezonas uzdevums būs cīņa par piekto vietu, bet labvēlīgu apstākļu sakritības gadījumā arī kaut ko vairāk. Daudz kas būs atkarīgs no tā, cik veiksmīgi izdosies izvairīties no sportiskās formas krituma sezonas gaitā. Komplektējot sastāvu, domājām par to, lai piesaistītu laba līmeņa rezerves spēlētājus, kuri varētu pastiprināt komandas spēli, izejot uz maiņu,” uzsvēra D.Kazakevičs.

Pēc futbola kluba prezentācijas notiks FK „Jelgava” paraugspēle, kuru komanda aizvadīs ZOC mākslīgā seguma laukumā.

Pirmo oficiālo spēli šogad FK „Jelgava” aizvadīs 20.martā (spēles sākums pulksten15), kad 2010.gada Latvijas Kausa izcīņas ceturtdaļfinālā jelgavnieki uzņems SK „Liepājas Metalurgs”.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā