24.5 °C, 3 m/s, 51.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavā notiks LATTŪRINFO sanāksme
Jelgavā notiks LATTŪRINFO sanāksme
08/03/2011

Tower of St. Trinity church - now home of Jelgava Regional Tourism Center

FOTO: Ivars Veiliņš

Piektdien, 11.martā, pulksten 11 Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā – Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī – notiks Latvijas tūrisma informācijas organizāciju asociācijas LATTŪRINFO biedru kopsapulce. Tūrisma informācijas centru pārstāvjus no visas Latvijas uzrunās Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs šogad ir kļuvis par LATTŪRINFO biedru un atjaunotais Svētās Trīsvienības baznīcas tornis ir jauns apskates tūrisma objekts Latvijas mērogā, tāpēc par sanāksmes vietu ir izraudzīta Jelgava.
 

Sanāksmē pārspriedīs iepriekšējā gada darbības rezultātus un informēs par galvenajiem biedrības darbības virzieniem un aktualitātēm 2011.gadā. Dažādu Latvijas pašvaldību tūrisma informācijas centru pārstāvji iepazīstinās ar savu darbības modeli, diskutēs par aktualitātēm, risināmajiem jautājumiem un sniegs priekšlikumus turpmākajai asociācijas darbībai.
 

LATTŪRINFO ir profesionāla sabiedriska organizācija, kas dibināta 1996.gadā un apvieno juridiskas un fiziskas personas. Tās mērķis ir attīstīt un veicināt tūrisma industriju Latvijā. Galvenie darbības virzieni: piedalīties vienotas tūrisma informācijas sistēmas izveidē Latvijā, veicināt savstarpēju sadarbību un pieredzes apmaiņu starp informācijas sniedzējiem, valsti, pašvaldībām un uzņēmējiem, kā arī veicināt tūrisma informācijas organizāciju personāla kvalifikācijas celšanu.

Informācija sagatavota
Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā