24.1 °C, 3.6 m/s, 50.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNometne skolēniem “Zaļā nakts” Jelgavā
Nometne skolēniem “Zaļā nakts” Jelgavā
02/03/2011

Jelgavā, 1.aprilī, notiks izglītojoša un aizraujoša diennakts nometne skolēniem “Zaļā nakts 2011”, ko organizē Latvijas Zaļais punkts sadarbībā ar Valsts Izglītības satura centru. Startēt konkursā par iespēju piedalīties nometnē tiek aicināti 14 līdz 19 gadus jauni skolēni no visas Latvijas.

 

Lai piedalītos nometnē, piecu dalībnieku komandai līdz 2011.gada 24.martam ir jāaizpilda reģistrācijas anketa ar 15 jautājumiem, kā arī jānorāda, kādas videi draudzīgas darbības komanda jau šobrīd veic ikdienā. Šādas nometnes tiks rīkotas arī Ventspilī 8.aprīlī un Jēkabpilī 15.aprīlī.

Nometnei tiks atlasītas 19 komandas, kas būs savākušas visvairāk punktu, pareizi atbildot uz jautājumiem reģistrācijas anketā. Zaļā punkta projekta vadītāja sazināsies ar atlasi izturējušo komandu kapteiņiem un izstāstīs par nometnes norisi un citiem organizatoriskiem jautājumiem.

Katra skola var pieteikt neierobežotu komandu skaitu, tāpat nepastāv teritoriālais ierobežojums, taču katra komanda var piedalīties tikai vienā no trim nometnēm. Nometnēs nevar piedalīties skolēni, kas jau ir piedalījušies 2009. un 2010. gada „Zaļajās naktīs”.
 

Katrai komandai uz nometni līdzi jābūt pilngadīgam pārstāvim – vides zinību vai citam pedagogam, klases audzinātājam, vecākam vai citam pieaugušajam, kas uzņemas atbildību par komandas nepilngadīgajiem dalībniekiem.

Vairāk par konkursa norisi, nometnēm, sacensībām un balvām varat uzzināt Latvijas zaļā punkta mājas lapā: www.zalais.lv.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā