24.1 °C, 3.6 m/s, 50.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNoskaidroti Pasta salas attīstības metu konkursa uzvarētāji
Noskaidroti Pasta salas attīstības metu konkursa uzvarētāji
02/03/2011

Jelgavas pilsētas domes rīkotajā metu konkursā „Pasta salas attīstība Jelgavas pilsētā” visvairāk punktu žūrijas vērtējumā un 1.vietu ieguva SIA „Aleja D” (arhitekts Vents Grietēns) iesniegtais mets. 2. vietu ieguva SIA „Ivara Šļivkas birojs”, 3.vieta – SIA „MADE arhitekti” (arhitekti Miķelis Putrāms, Linda Krūmiņa un Ģirts Runis).

Pēc iesniegto dokumentu izvērtēšanas ar konkursa uzvarētāju notiks sarunu procedūra par līguma slēgšanu Pasta salas projektēšanas darbu veikšanai.

Atbilstoši konkursa nolikumam, 1.vietas ieguvējs tiks prēmēts ar naudas balvu 1500 latu apmērā, 2.vietas ieguvējs saņems balvu 1000 latu apmērā, savukārt 3.vietas ieguvējs – balvu 500 latu apmērā.

Metu konkursā par Pasta salas attīstību tika iesniegti septiņi darbi. Metus pašvaldībā varēja iesniegt līdz 10.februārim.

Konkursa komisiju vadīja Vilis Ļevčenoks, Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks. Konkursa komisijā bija Inita Dzalbe, pašvaldības Būvvaldes vadītāja, Gunita Osīte, pašvaldības Attīstības un pilsētplānošanas pārvaldes vadītāja, Andrejs Lomakins, pašvaldības Būvvaldes ainavu arhitekts, kā arī divi sertificēti arhitekti – Sergejs Ņikiforovs un Juris Poga.

Konkursa dalībniekiem bija jāiesniedz meti Pasta salas teritorijas funkcionālās struktūras attīstībai, labiekārtošanai un izmantošanai, veidojot to kā daudzfunkcionālu atpūtas, kultūras un sabiedrisko aktivitāšu norises vietu.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā