15.2 °C, 2.8 m/s, 88.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiApsveikti 2010. gada Jelgavas labākie sportisti
Apsveikti 2010. gada Jelgavas labākie sportisti
04/02/2011

Piektdien, 4. februārī, pulksten 18.00 atpūtas un sporta kompleksa „Zemgale” boulinga hallē svinīgā apbalvošanas pasākumā „Sporta laureāts 2010” Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš sveica aizvadītā gada labākos sportistus un trenerus.

Nominācijā „Gada labākais sportists un treneris” olimpiskajos sporta veidos apbalvots sportists Gatis Pranks, kas parādījis izcilus sasniegumus smaiļošanā un kanoe airēšanā, kā arī Bērnu un jaunatnes sporta skolas smaiļošanas un kanoe airēšanas trenere Lelde Laure. 
Par labāko sportisti atzīta kērlingiste Iveta Staša – Šaršūne, kas startēja Pasaules čempionātā kērlingā sieviešu komandām Latvijas izlases sastāvā Kanādā.
 
Neolimpiskajos sporta veidos šajā nominācijā godināts LR čempions, karatists Kalvis Kalniņš, un Jana Jansone par uzrādītiem labiem rezultātiem pauerliftingā.
Par labāko gada treneri neolimpiskajos sporta veidos atzīts pauerliftinga sporta kluba „Apolons” treneris Edmunds Jansons
 
Par  2010. gada labākajām sporta spēļu komandām atzītas futbola kluba “Jelgava”komanda, sieviešu volejbola klubaJelgava/LU” komanda un sieviešu kērlinga komanda “Ledenes”.
Savukārt portāla www.jelgavasvestnesis.lv lietotāju interneta balsojums parādīja, ka gada populārākais sportists ir FK „Jelgava” kapteinis Valērijs Redjko.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā