16.4 °C, 2.4 m/s, 85.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSākas balsošana par Zvaigžņu spēles sākumsastāvu
Sākas balsošana par Zvaigžņu spēles sākumsastāvu
17/01/2011

No 17. janvāra interneta portālos Basket.lv, Draugiem.lv, Delfi.lv un Sportacentrs.com var balsot par LBL divdesmitās sezonas Zvaigžņu spēles komandu sākumsastāviem, kas spēkiem mērosies 27. februārī Zemgales olimpiskajā centrā Jelgavā.

LBL Zvaigžņu spēlē katru gadu tiekas Latvijas Basketbola līgas labākie un populārākie spēlētāji. Spēles starplaikos basketbolisti sacenšas atraktīvajā „Slam Dunk” konkursā, kā arī 3 punktu metienu konkursā, kurā piedalās arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas labākās snaiperes. Savukārt treneri centīsies viens otru pārspēt metienos no laukuma centra.
 
Zvaigžņu spēle notiks formātā Austrumi pret Rietumiem, kurā jelgavnieki BK Zemgales spēlētājus var iebalsot Rietumu komandas sastāvā. Austrumu komandu veidos spēlētāji no BK Barons, BK Valmiera, VEF Juniors un BK Latvijas Universitāte. Turpretim Rietumu komandu pārstāvēs spēlētāji no BA Turība, BK Liepājas lauvas, BK Ventspils un BK Zemgale. Zvaigžņu spēles balsojumā no LBL pirmās divīzijas klubu spēlētājiem tiek izraudzīti abu komandu sākuma piecnieki. Balsojums sākas 17.janvārī un ilgs līdz 12.februārim, bet pēc tam līdz 18.februārim komandu treneri nosauks pilnus komandu sastāvus.

Jelgava ir trešā Latvijas pilsēta, kurā LBL „Zvaigžņu spēle” tiek organizēta vairāk par vienu reizi. Pirmo reizi Jelgavā aizraujošais basketbola festivāls tika rīkots 2005.gadā Jelgavas Sporta hallē.

Plašāka informācija par “Zvaigžņu spēli” pieejama portālā Basket.lv, kur ir izveidota īpaša Zvaigžņu spēles lapa.
 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā